Setup Motovlog (SJ 6 Legend /external mic)

Поделиться
HTML-код

Комментарии • 37

  • jenil
    jenil 5 месяцев назад

    whats the level of your volume for the sjcam?

  • Setia Perkasa
    Setia Perkasa 10 месяцев назад

    salam. nak tanya gak, selain tebuk kan, ada cara lain ke? i mean ada special casing dia ke? sbb aku pun guna external mic. klau tebuk, nak pakai apa ek?

  • Nik Mohamad Syazrin
    Nik Mohamad Syazrin Год назад

    Klau pakai mic adapter hero 4 tu Bleh x?

    • JomGerak Rider
      JomGerak Rider  Год назад

      X boleh bro, antara pakai mic sjcam, atau beberapa mic yg mahal 😅

  • Fadz Asree
    Fadz Asree Год назад

    Nice bro.. done subscribe... sj6 legend blh tahan... klu ada masa blh singgah channel sy jugak... bru bjinak2.. peace yoo

  • Duo Motovlog
    Duo Motovlog Год назад +1

    Hi. I have the same camera and mic. Thx for sharing your setup!

  • Ukhwah Solidarity
    Ukhwah Solidarity Год назад +1

    salam bro, nak tranya mic tu setting mcm mana?

    • JomGerak Rider
      JomGerak Rider  Год назад

      +Azry Rasid yep bangi

    • JomGerak Rider
      JomGerak Rider  Год назад

      +Azry Rasid try test first, pakai open ke full face?

    • Ukhwah Solidarity
      Ukhwah Solidarity Год назад

      JomGer Rider tapi kalau misalnya ada spot tu, suara kita boleh dengar ke? Takut suara tak clear je klau mcmtu. Bro duduk bangi ke?

    • JomGerak Rider
      JomGerak Rider  Год назад

      +Azry Rasid try cari spot yg rse angin xkan dpt masuk atau lalu

    • JomGerak Rider
      JomGerak Rider  Год назад

      +Azry Rasid tu mungkin sebab mic dekat laluan angin dlm helmet

  • aRiEf BaKrI
    aRiEf BaKrI Год назад +1

    bro beli external mic tu kt mana n bpe harga

  • Azlan Division
    Azlan Division Год назад

    In Sha Allah nanti boleh try sj6 legend pulak..sekarang ni pakai sjcam m20 ja

  • JaribR25
    JaribR25 Год назад +1

    ok rasa nak upgrade sj6. gopro killer org kata

    • JomGerak Rider
      JomGerak Rider  Год назад

      +JomGer Rider bwh sikit*

    • JomGerak Rider
      JomGerak Rider  Год назад

      +JaribR25 dari segi price 👍👍👍 tpi just bwh dari go pro

  • aeroplane12345678
    aeroplane12345678 Год назад +1

    Berapa harga kamera ni dgn external mic?

    • JomGerak Rider
      JomGerak Rider  Год назад +1

      +aeroplane12345678 set2 rm550, tpi kalau skrang mungkin murah lagi sikit

  • AH MASK
    AH MASK Год назад +1

    serious nice bro😋

  • jimfoundglory
    jimfoundglory Год назад

    Best pulak sj6 legend ni..kena menabung nampak gaya

    • JomGerak Rider
      JomGerak Rider  Год назад

      +jimfoundglory haha motto go pro: everyone can be a hero, motto sjcam: you don't need to be a hero 😂

  • izwan nohaza
    izwan nohaza Год назад +3

    mmg dlm perancangan nk tuka sj6 legend ni..hehe..menarik ni..nanti boleh try

    • JomGerak Rider
      JomGerak Rider  Год назад +1

      +izwan nohaza hahhahahaha, xpe2 nnti da beli camera baru leh buat second camera letak depan 😀

    • izwan nohaza
      izwan nohaza Год назад

      JomGer Rider haha sekarang ni aku dok lanyak sj4000 tukun aku smpi lunyai haha

    • JomGerak Rider
      JomGerak Rider  Год назад +1

      +izwan nohaza yeahhhh, member2 sjcam

  • Razrig
    Razrig Год назад +2

    bagus idea tu, letak mic kat atas hmmm nak try ler nanti hahaha

    • JomGerak Rider
      JomGerak Rider  Год назад

      +Razrig audio mmg lagi set2 "deep" sbb full face en. Xla dengar suara pecah2 😁