UNBOXING:SAMSUNG A10,HANYA RM 499? (MALAYSIA)

Share
Embed
  • Unboxing Samsung Galaxy A10
    Release date : 28 March
    Colour : Dark Blue
    Retail Price:RM 499
    32 GB & 2 GB RAM
    For those yang berminat untuk beli Samsung A10,you guys can click the link below:-
    t.productlink.io/a147rx
    Jangan lupa follow up kami di:
    INSTAGRAM : revitstudio
    FACEBOOK : revitstudio/
    DON'T FORGET TO SUBSCRIBE & HIT THE BELL BUTTON!
    #Samsung #SamsungA10 #RevitStudio

Comments • 80

  • Nur Aini
    Nur Aini 20 hours ago

    beli dimana?

  • Vinnesh Kumar
    Vinnesh Kumar 5 days ago

    Thanks bro

  • Niels Everdeen
    Niels Everdeen 14 days ago

    saya dah beli utk adik, Alhamdulillah adik happy, satu adik belikan a10 adik lg satu belikan vivo y91c, happy dorang sgt2, Alhamdulillah💕 nak beli utk mak, mak dah xda, lepasni nak beli utk ayah pula sbb hp ayah skrg vivo y71, kesian ayah, sesiapa boleh cadangkan nak beli hp utk ayah? utk whatsapp, youtube, dan plants vs zombie dan juga camera hehe. terima kasih siapa yg cadangkan😊

  • Shahrul Husain
    Shahrul Husain 16 days ago

    Aku nk beli untuk aku sendiri. Doa kan aku geng

  • rabbit silver
    rabbit silver 21 day ago

    Kok ada earphone.x?..
    Di indo g ada...

  • G Perm
    G Perm 21 day ago

    Bang belanja fon Samsung A10 ni satu boleh tak 😢

  • its_ Blqxz
    its_ Blqxz Month ago +1

    Kalau masuk air nak buat camna...
    Ade sesiapa tahu.. 🙏

  • its_ Blqxz
    its_ Blqxz Month ago +1

    Ak bli 499...

  • Noraziah Mz
    Noraziah Mz Month ago

    Kenapa tak review phone yang baru² sekarang

  • Zul Hilmi
    Zul Hilmi Month ago

    Bro, bro ni ada niaga yong taufu tepen kat bukit antarabangsa ke?

  • Cahaya Mati
    Cahaya Mati Month ago

    Better beli realme harga lebih kurang baru rm470 3/64 lagi berbaloi dri a10

  • Pristelly pris
    Pristelly pris Month ago

    unboxing vivo y91c ?

  • Jikrul Alam
    Jikrul Alam Month ago

    NICE MOBAIL

  • PuteraQazLuka
    PuteraQazLuka Month ago

    minat fon ni ... tapi banyak benor clone ...

  • Yakuza Legend
    Yakuza Legend Month ago

    Samsung memang bagus kalau Masih berterusan mereka pasti Aku Ada iphone

  • Kaki Share
    Kaki Share 2 months ago +2

    Spe tngk vid ni pakai iphone like sikit😂😂

  • Ilham Fawwaz
    Ilham Fawwaz 2 months ago +1

    Tlg la unboxing samsung a10s pulak...

  • Alhurra Maqsurah
    Alhurra Maqsurah 2 months ago

    Please buat review pasal a10s boleh tak?

  • life is gud
    life is gud 2 months ago +1

    vivo y11 5000 mAh harga sama

  • Yun Yuichi
    Yun Yuichi 2 months ago

    Serious sy mau tgk sgt sebelah kanan anda sbb balik2 tgk arah sana. Lol 🤣🤣🤣

  • Lala stan Twice
    Lala stan Twice 3 months ago

    Wow aku patut beli phone ni sblm beli phone aku Asus RM400 wuish rugi aku lambat tengok video nih

  • Muhammad Solehin
    Muhammad Solehin 3 months ago

    Tolong review fon vivo y15 ..TQ.

  • Najihah Umamah
    Najihah Umamah 3 months ago

    Awak kene uboxing smart phone vivo y12

  • Shizuka
    Shizuka 3 months ago

    Chipsetnya gila cuy. Bagus buat main pubg tu. 😍

  • Haise Sasaki
    Haise Sasaki 3 months ago

    Sape rasa nak beli phone ni..aku nak cakap yang phone ni okay je.. aku dah pakai, bateri memang power la untuk phone ni.. tapi kalau nak guna untuk selfie ke bergambar ke..kureng ah sikit.. yang lain cun

  • Ahmad Luqman
    Ahmad Luqman 3 months ago +1

    Boss buat review a10s pulak

  • Farish Amran
    Farish Amran 3 months ago

    Review Samsung a20s bang

  • AMIN 1
    AMIN 1 4 months ago

    RedMacig Nubia

  • Pro Mlbb
    Pro Mlbb 4 months ago +1

    Aq Nak Beli Samsung A10 Sebab Tengok Rakan Aq Main Mlbb, Pubg Moba Padu Elok Jer Aq Rasa Nak Beli Laaaa👦😎😏 Buat Gaming😌 Murah Pun Murah Setakat Rm499 Aq Boleh Beli

  • Grazels YT
    Grazels YT 4 months ago

    Fon yng aku guna sekarang
    Main pubg puas
    Record dia padu kalau tk percaya tekan gambar saaya tu disitu ada video pubgm sya

  • hasiff acippp
    hasiff acippp 4 months ago

    review kasut Nike paranoise pls

  • Siti Asmah
    Siti Asmah 4 months ago

    mana abang beli

  • Abg Azfrz
    Abg Azfrz 4 months ago

    X de case ke

  • Chizaram Angela
    Chizaram Angela 4 months ago

    Can the phone download 10 Apps under 3 GB Ram? Do apps go to Ram or ROM?

  • Cassy Ardyllerss.
    Cassy Ardyllerss. 4 months ago

    Review kepala buto

  • Red Kebaya
    Red Kebaya 4 months ago +1

    Jom tgk samsung galaxy a10 ni di dera dgn game berat dengan setup tertinggi..hasilnya???

  • Farhan Hizami
    Farhan Hizami 4 months ago +1

    Minggu ni aku dapat samsung galaxy a10s punya la. Mungkin dia lagi upgrade dari yg ni sbb kamera blkg ade dua. Aku dapat free dari umobile sbg tanda penghargaan aku dh melanggan umobile selama 2 tahun. X shabarnyee

  • Mr_Fiqs Bin Musa
    Mr_Fiqs Bin Musa 4 months ago

    Benda boleh beli realme 3 dgn realme 5..buatpe beli samsung A10..

  • Hafiz Mpv
    Hafiz Mpv 4 months ago

    realme c2 aku harga 399 bateri 4000 mah

  • MUHAMMAD DARWISY AMMAR BIN GHAZALI -

    Snapdragon dye berapa?

    • Hafiz Mpv
      Hafiz Mpv 4 months ago

      bukan snapdragon tapi exynos, kalau main pubg boleh sampai hd grapic framerate hight

  • Nur Allisya
    Nur Allisya 4 months ago

    would like to watch a review about Realme 3

  • Muhammad Azrul Fahmi
    Muhammad Azrul Fahmi 5 months ago

    Oppo A1k

  • Not a Real Name
    Not a Real Name 5 months ago +4

    Henpon ni pakai skrin amoled ke?

  • Syahrul Nizam
    Syahrul Nizam 5 months ago +1

    Huawei gak plg osem... setuju x.. 😘

  • abdul mushawwir
    abdul mushawwir 5 months ago

    Review a10s pleaseee

  • Augustine Elmquist
    Augustine Elmquist 5 months ago

    Untuk tethering hotspot atau sebagai backup bolehlah samsung ni. Nak harap prestasi lebih tak payah lah tapi nak dijadikn hadiah kat mak atau anak buah pun boleh fon ni sebab harganya pun rendah.

  • Hacker L
    Hacker L 5 months ago +1

    Oppo a3s review plisss

  • AkU BOSs
    AkU BOSs 5 months ago

    samsung mula ii jer sdap main lepastu lama ii dia akn hang 😩

  • Fairus Napurunn
    Fairus Napurunn 5 months ago

    Samsung m10

  • My self
    My self 5 months ago

    Abang cakap hanya Samsung J7 2017 Model.Pun ada speaker.di belakang handphone

  • Mawi Asaari
    Mawi Asaari 5 months ago +1

    Review huawei y5 2019 plk

  • Athirah Izham
    Athirah Izham 5 months ago

    0:32 ...dah kenape 🤣🤣🤣🤣

  • 88bike1
    88bike1 5 months ago +28

    Untung la ada mak.... kalau la mak aku ada lagi boleh aku belikan jugak.... :'(

  • Hairul Nizam
    Hairul Nizam 5 months ago

    Hai... nak tanya telefon ni bateri nya melekat tak?

  • puteri alisyah puteri
    puteri alisyah puteri 5 months ago

    Aku pakai Samsung yg sejenis ni laj

  • THE EMPIRE
    THE EMPIRE 5 months ago +5

    Samsung galaxy a30s review gaming camera and all ..... sapa suka hp samsung like sikit

  • Fahmi Ni
    Fahmi Ni 5 months ago

    Oppo f9 pro peliss

  • chucky cromers
    chucky cromers 5 months ago

    Nyesal beli..even murah tp baru sebulan pakai dh bosan,,simple sangat mechanism dia

  • liyana hezelnuts
    liyana hezelnuts 5 months ago

    eh..my phone..hahaha..aku gune phone ni..aksesori pon bnyk..

  • Effa Schäfer
    Effa Schäfer 5 months ago

    If nak cari fon bawah rm500 spec elok, ram rom tinggi baik beli Xiaomi Mi Play kat shopee rm499 untuk 64gb/4gb ram lagi untung .

  • Nur Najah
    Nur Najah 6 months ago +1

    Watching this on my samsung note 3 and insya allah im gonna get my samsung A10 soon 😉😉😉😉 doa kan guys

  • Mariz Mariz
    Mariz Mariz 6 months ago

    Salah satu sbb aku suka tgok review dlm BM ni sbb terma2 BM yg digunakan dlm menerangkan ciri2 peranti. Tp dlm video ni lebih byk guna terma BI. Mungkin boleh tambah baik dgn minimumkan bahasa rojak dan guna istilah2 BM. Contohnya; notch-takuk, OS-sistem operasi, etc

  • DEPRESSED LIL GIRL !!!!

    I dont really understand BUT its nice i can understand a little.....

  • Hey Alit Akat
    Hey Alit Akat 6 months ago +1

    Samsung galaxy a30 itu saja

  • Naim Eshan
    Naim Eshan 6 months ago

    buat la review tuk vivo plak

  • sponisen channel
    sponisen channel 6 months ago +3

    Salam malaysia sy orang indonesia sy memakai hp samsung galany a10 juga 😁

  • adam syafiq
    adam syafiq 6 months ago

    Samsung a20

  • wisnu casley
    wisnu casley 6 months ago

    salam dari indonesia🇲🇨🇲🇨🇲🇨

  • Anuar Abas
    Anuar Abas 6 months ago

    As salam bro...camne plak dgn prestasi j7 pro? Buatkan videonya ok0

  • kamen Rider
    kamen Rider 6 months ago

    encikk..review sikit ba samsung GALAXY A10s dual kamera tu..plissss

  • Fiestroyerz Gamerz
    Fiestroyerz Gamerz 6 months ago +1

    Redmi 7a

    • nzy2 NZy2
      nzy2 NZy2 3 months ago

      Aku nak tanya kau pakai redmi 7a ok ke hp tu

  • Amirul Ashraf
    Amirul Ashraf 6 months ago

    tgok video ni sbb niat nk belikan utk mak phone ni hahaha...cun juga a10 ni...

  • Ahmad Najib
    Ahmad Najib 6 months ago

    Smalam sy minta gaji awal ngan bos sbb hp sy dah nazak sangat.. td dia datang sambil hulur bag ada tulisan samsung,
    Bila sy buka ada satu kotak tulisan "samsung a10"
    Oooohhh..tq bos qu~~~

  • 1000 subcribers without video challenge johnson

    Main pubg pun bagus
    HD/HIGH

  • ismail sanah
    ismail sanah 6 months ago

    Samsung a10s

  • ArmanFireRomano
    ArmanFireRomano 6 months ago +1

    Bila nak review A50s ni!!!!🔥

  • Syarip dol Nawawi
    Syarip dol Nawawi 6 months ago +1

    Salam bro boleh tak view Samsung a10s baru keluar lagi sebab nak tahu macam mana guna nya

  • Muhammad Qamarul
    Muhammad Qamarul 6 months ago

    Buat review samsung a20

  • Amerhuzairy100
    Amerhuzairy100 6 months ago

    Nice A10 ni.

  • TZK• Haziq
    TZK• Haziq 6 months ago +2

    Bang handphone ni support gyroscope tak.please let me know bangg 🙏🙏🙏