Jepun lagi 2018

Поделиться
HTML-код

Комментарии • 266

  • cb punya selera
    cb punya selera 7 часов назад

    Kirim spepart pak
    Bisa nga

  • Sukari 1111
    Sukari 1111 3 дня назад

    Boss vespa ade x

  • iqram maliki
    iqram maliki 4 дня назад

    Rxz xde ke... Nk ikut

  • N29E92
    N29E92 6 дней назад

    Wah....FR60 ada lagi dlm gudang tu....😃😃😃😃

  • Azizah Tan
    Azizah Tan 9 дней назад

    Barang2 bawak balik mcm mana

  • Jojo46 Jojo46
    Jojo46 Jojo46 10 дней назад

    Salam abg ...ejas no telefon abg ..nak tanye abg sikit

  • Harun Bin Hasyim
    Harun Bin Hasyim 10 дней назад +1

    Moto ktia jepun tu untuk dijual.eh....kalau jual dan siap beli kt jepun..boleh export hantar ktia malaysia kn

  • RANDOM GAIZ TM
    RANDOM GAIZ TM 10 дней назад

    Walaupun dh 2019 aq still nk tanya,boleh ke import moto dari jepun ke Malaysia? Sebab geram tgk tzr

  • Mohd Yunus bin Shaarani
    Mohd Yunus bin Shaarani 18 дней назад

    lama dah vid ni...boleh order motor ke?

    • whyzul
      whyzul  17 дней назад

      pakya baru balik, follow ig ia @yayajdm

  • Ahmad Zulhelmi
    Ahmad Zulhelmi 19 дней назад

    Bang klau nk order helmet shoei boleh? Boleh pm sy tak no 0189504557

    • whyzul
      whyzul  18 дней назад

      lepas raya In Sha Allah kita gi

  • Aiman Rahimi
    Aiman Rahimi 22 дня назад

    apa nama tempat ni bro? mcm menarik je.. :)

  • Arthurian Legend
    Arthurian Legend 27 дней назад

    12:33 Dengar tu orang melayu islam yang meniaga

    • whyzul
      whyzul  25 дней назад

      mencari keberkatan

  • Ibrahim Mazlan
    Ibrahim Mazlan Месяц назад

    Tringin nk follow.. Jd H. A pon x per..

  • cb punya selera
    cb punya selera Месяц назад

    Bsa pesen mtor ke abang kah

  • Muhammad Rifdi
    Muhammad Rifdi Месяц назад

    Motor warna kuning tu catk..be

  • Ikonoklast
    Ikonoklast Месяц назад

    Patut la org suka channel ni. Vlog sempoii

    • whyzul
      whyzul  Месяц назад

      thx for watching

  • John Labuu
    John Labuu Месяц назад

    Murah ke sperbike di japan??

  • sub zerro
    sub zerro Месяц назад

    Banyak stok moto

  • Mr Opie Syira
    Mr Opie Syira 2 месяца назад

    Beli Motor Kt Jepun pastu bawa balik Malaysia Murah x?? Hahaha..🤣

  • Emylisya Patra
    Emylisya Patra 2 месяца назад

    slm...bos...bole bwk lik moto TZR 125 bwk mlysia x??bgb helmet bell

    • whyzul
      whyzul  2 месяца назад

      wslm leh wk lek ntme TZR 125 ?

  • SelamatHasan HHH
    SelamatHasan HHH 2 месяца назад

    Hehe handle pacak dagu..

  • Yazid munchy
    Yazid munchy 2 месяца назад

    macam duduk area edogawa je ni

  • Shariman abdul
    Shariman abdul 2 месяца назад

    Jemput geng mesra bike ke kopi siam 129.#rotijohncheesekilo.dekat ampang je.

  • Najib Nordin
    Najib Nordin 2 месяца назад

    saya sokong bro..
    malaysia berkasta..
    hahah..
    janggut tu MARKET👍

  • Mohd Adib
    Mohd Adib 2 месяца назад

    Best.. Rekemen subscribe

  • sufy hakimy
    sufy hakimy 3 месяца назад

    Bro jujur laa korang ade kedai tak or igshop...kalau ade saya nak

  • cody cepeda
    cody cepeda 3 месяца назад +1

    Honda xr

  • mohdazmi azmi86
    mohdazmi azmi86 3 месяца назад

    Ada kerja kosong ke bang

    • whyzul
      whyzul  3 месяца назад

      maaf dah penuh

  • Muliadi Bin mohd
    Muliadi Bin mohd 3 месяца назад

    Salam bang klau moto Honda c70 murah ke ?

    • whyzul
      whyzul  3 месяца назад

      murah. boleh pm ig kami

  • Taufiq Abu Bakar
    Taufiq Abu Bakar 3 месяца назад

    Abang honda monkey ad???

    • whyzul
      whyzul  3 месяца назад

      ada

  • Apik Panther
    Apik Panther 3 месяца назад

    Salam bang.. ble req motor tak?

    • Apik Panther
      Apik Panther 3 месяца назад

      ada no whtsaap bang?

    • whyzul
      whyzul  3 месяца назад

      wsalam boleh.

  • Faza Nazrein
    Faza Nazrein 3 месяца назад

    Salam bang, kalau p lg cuba carik cbr150 ada x ??

    • Faza Nazrein
      Faza Nazrein 3 месяца назад

      +whyzul roger tq bang 😙

    • whyzul
      whyzul  3 месяца назад

      walaikumsalam, boleh cari kalau nak boleh follow ig @bikeconcept or @yayajdm and pm kami situ.

  • Ahmad AJO7296
    Ahmad AJO7296 3 месяца назад

    Assalam whyzul atau pakya...minta no hp...ini no saya 0194793635

    • Ahmad AJO7296
      Ahmad AJO7296 3 месяца назад

      +whyzul kalau ada info motoryg akan d bawa masuk ke malaysia htr la gbar le wsaap no hp saya...tq...

    • Ahmad AJO7296
      Ahmad AJO7296 3 месяца назад

      +whyzul nanti kalau jadi ke jepun...buat lama sikit video waktu d gudang motor tu ....pls sampaikn pd pakya atau sesiapa yg tukang ambil video tu nnti....

    • whyzul
      whyzul  3 месяца назад

      ok nanti kami contact .

  • Mohd Hafiz
    Mohd Hafiz 3 месяца назад

    Syok r tengok hampa...bila lah nk g jepon...

  • kasuma dsign
    kasuma dsign 3 месяца назад +1

    Tu pasal la tun mahder suruh kawan dengan orang jepun

  • keybord warior
    keybord warior 3 месяца назад

    Hrga sna murah ker..pstu bole ke bawa balik malaysia erkk

    • whyzul
      whyzul  3 месяца назад

      ya betul.

  • Ich Onn
    Ich Onn 3 месяца назад

    Kedai kt mne bos

    • whyzul
      whyzul  3 месяца назад

      kota damansara

  • jep3630
    jep3630 3 месяца назад

    Terbaik boss blh join ka

    • whyzul
      whyzul  3 месяца назад +1

      kita boleh ambik oder .

  • ayie ayala
    ayie ayala 4 месяца назад

    Assalamualaikum...bey...facebook ado ko...post sini la....

    • whyzul
      whyzul  3 месяца назад

      walaikumsalam ada whyzul

  • Mr Comic
    Mr Comic 4 месяца назад +1

    Honda layan,honda ex5 x layan...😂😂😂 awek malaysia buta kot

  • Daus Firdaus
    Daus Firdaus 4 месяца назад

    "saya suka tapi saya tak minat" 😂😂😂😂

    • Daus Firdaus
      Daus Firdaus 3 месяца назад

      +whyzul ok bang terima kssih daun sirih

    • whyzul
      whyzul  3 месяца назад +3

      memang betul wujud ayat tu. sy benci tapi sy hanya benci pada sikap aje tapi tak benci pada awak. boleh guna ayat ini untuk tune pada awek yang perangai macam kucing bengis .. hehehehe

  • Kasmin Kamiran
    Kasmin Kamiran 4 месяца назад

    Bro honda Z50 mini tu beraps RM malaysia kalau bawa balik Malaysia.

    • whyzul
      whyzul  3 месяца назад

      follow ig @bikeconcept or @yayajdm and pm kami tinggal no tilipon

  • apiq kidal
    apiq kidal 4 месяца назад

    Bang.. Dalam gudang tu ada rxZ dak. Wuuu

  • pablo honey
    pablo honey 4 месяца назад

    jan tahun dpn.aku nk ke osaka kyoto. mana byk helmet fullface pakya.

  • Awer Apiti
    Awer Apiti 4 месяца назад

    Oh bulih kecek klate

  • Shah Datsun
    Shah Datsun 4 месяца назад

    Ada keja kosong tak bos

  • twonet2
    twonet2 4 месяца назад

    hahaha balik pulau... hareyy btui.. haha

  • Nana Zarina
    Nana Zarina 4 месяца назад

    Adekah ini kunyit??hahaa ni lawakkkk😂😂

  • Sani Abdullah Abdullah
    Sani Abdullah Abdullah 4 месяца назад

    lima bintang

  • Kàk Tun Anak Naim
    Kàk Tun Anak Naim 4 месяца назад

    Forever condo haha

  • Balatikak Senyum
    Balatikak Senyum 4 месяца назад

    Pergh BMW h1krr

  • Sora Takeuchi
    Sora Takeuchi 4 месяца назад

    Mcm mana nk apply keje😂

    • whyzul
      whyzul  4 месяца назад

      sy pun tak dapat nak apply hehehe

  • Zul Fahmi
    Zul Fahmi 4 месяца назад

    Kirim ke aceh lah 1 pakcek

  • Azha Ahmad
    Azha Ahmad 4 месяца назад

    tang mana nk tgk moto masa kontena sampai. kn cr moyo jepang sebijik yg rare..

    • Kamikazhi
      Kamikazhi 3 месяца назад

      #BROWHYZUL... Teringin nak join bisness jika diberi peluang.... Harap boleh dpt rezeki dari tanah jepun...

    • whyzul
      whyzul  4 месяца назад

      oder dan barang sampai kat rumah

  • Mat Adil
    Mat Adil 4 месяца назад

    Rxz x de ke

    • whyzul
      whyzul  4 месяца назад

      tak kelihatan pulak

  • dayah tasha channel
    dayah tasha channel 4 месяца назад

    4:55 lagu Nur nilam sari berkumandang di bumi jepun

  • Mohamad Anwar
    Mohamad Anwar 4 месяца назад

    ayaq mata hayabusa dya tinggai mcm toe jaaa....adoiii...sakit hatii

  • Ketum Bakalakau
    Ketum Bakalakau 4 месяца назад

    Motor tu dia jual ke

  • X Rc
    X Rc 4 месяца назад

    bedekah ak tgk video ni...hampeh tol...layan sampai habis lak tu...aduiiiiiii

  • Mohd Ama
    Mohd Ama 4 месяца назад

    perhh.... berlambak woooooo cb400...ape nama tempat ni bang.

  • Gill Danny
    Gill Danny 4 месяца назад +1

    Kawasaki dtracker 250 xde ke😅

  • Amin Nurin
    Amin Nurin 4 месяца назад

    Balambak moto tringin pulak nak p jepun tgk tmpt tu btol2

  • isaMOHAMAD GEMANG 1990
    isaMOHAMAD GEMANG 1990 4 месяца назад

    ore kalate kito.. ejah honda samah butir bosku..

  • Alip malik
    Alip malik 5 месяцев назад +1

    Wah mcm best gila je kat sana tu.

  • Sumi Suminesh
    Sumi Suminesh 5 месяцев назад

    All the best

  • mohd shafiq
    mohd shafiq 5 месяцев назад

    Apa motif ni

  • tiada nama
    tiada nama 5 месяцев назад

    Asal x duduk rumah sewa ?

  • ᴀᴍɪʀᴜʟʜᴀɴᴀɴ ʜᴜᴅ
    ᴀᴍɪʀᴜʟʜᴀɴᴀɴ ʜᴜᴅ 5 месяцев назад

    tau lah arai murah kt jepon

  • Samsul Bahari
    Samsul Bahari 5 месяцев назад

    Pakya kdai kt mne..leh jenjln cuci mate jap..😁..ke port lama kt subg lg?

  • Theboss kyoto
    Theboss kyoto 5 месяцев назад

    meh dok sini laaa..2darjah celcius.nogoya.

  • Mr. Newbie
    Mr. Newbie 5 месяцев назад

    bang kirim spare part ...kalau boleh nk kirim moto XD

  • Amadz Balboa
    Amadz Balboa 5 месяцев назад

    Aduh CB400 SF ke tu??? Cun cun bhai

  • shafiq ismail
    shafiq ismail 6 месяцев назад

    Setiap tahun mmg pak ya dn team pi japan ke..??

  • Ridz Black
    Ridz Black 6 месяцев назад

    terbaik di mnt 23:00 ke 23:20 hahaha...

  • Salam Ahmad
    Salam Ahmad 6 месяцев назад

    minta tlg order satu motor tak..hahahhaa

  • aerol azrul
    aerol azrul 6 месяцев назад

    17:33 Nepal hahahaha

  • Najmi Slay
    Najmi Slay 6 месяцев назад

    14:40... Funbike

  • AA88 AA
    AA88 AA 6 месяцев назад

    20.02 alamakkk sparrow laa pulak dia ni..
    Hahahahahahahha!!! 😂😂

  • Syed Hamzah
    Syed Hamzah 6 месяцев назад

    Bos..next trip follow bole?

  • Hafiez Mohd
    Hafiez Mohd 6 месяцев назад

    Abg,kat mana area tempat2 ni?boleh bagi info?

  • ahmad firas
    ahmad firas 6 месяцев назад

    Motor scrambler 150 ada ke

  • Ejam
    Ejam 7 месяцев назад +1

    Barang Rxz ade tk boss?

  • ciby sitam
    ciby sitam 9 месяцев назад

    Ade contact ke

  • mohammad saiful azmi mohammad shukeri
    mohammad saiful azmi mohammad shukeri 9 месяцев назад

    honda NSR SP conform ada ni😭😭😭😭

  • Azlan Ismail
    Azlan Ismail 9 месяцев назад

    Tender moto jelun ke bro???

  • Mohd Amirul
    Mohd Amirul 9 месяцев назад

    Bro whyzul...pm number fon

  • ediprang
    ediprang 9 месяцев назад

    abang waizul ada kedai ke? Tak dpt gi jepon dpt jalan2 kedai abg waizul pon okla.

  • riddel hilary
    riddel hilary 10 месяцев назад

    Hello pak yah..nk tanya motor tu nanti nk buat ape?adakah motor ni memang di tempah atau macam mana?tq

  • Farid 6068
    Farid 6068 10 месяцев назад

    Harge die sampai malysia klo juai..mmg sembelih punya lah harga hahaa..moto2 retro cmtu.

  • Je
    Je 10 месяцев назад

    Astaga VTR Sp1 rc51 tuuuu... mggoda jiwa.. horny dgar vtwin dia.. hurmmm bape rega market kat malaysia tu..

  • khai zul
    khai zul 10 месяцев назад +2

    fuhh bnyk nye moto rambang mata tgok adoiii.

  • Yusmar Yus
    Yusmar Yus 10 месяцев назад

    Salam abg zul, saya org teganu, saya nak bawak mak ayah g jalan2 jepun, agak2 tiket g dan balik berapa, minta bantuan feedback,

  • Kelas Komputer
    Kelas Komputer 11 месяцев назад +2

    klu p jepun next time jgn lpe bawak ole2 dorayaki ori dr tgn doremon..kim salam dia ,nobita,sunio,suzuka

  • Azizul Hakeem
    Azizul Hakeem 11 месяцев назад

    Wiring tu awat srabut sngat...😂😂

  • Nafizzat rr
    Nafizzat rr 11 месяцев назад

    Perghhh bagai kan syurga

  • Hafizul Zul
    Hafizul Zul 11 месяцев назад

    FB atau instagram abg apa ya

  • Mohd hermi
    Mohd hermi 11 месяцев назад

    Halooo pak ya.. Lame tak jumpe

  • Hafizul Zul
    Hafizul Zul 11 месяцев назад

    Tringin nk ikot brader2 ni cri motor kt jepun.... Terbaikkk

  • Muhsin Shah
    Muhsin Shah 11 месяцев назад

    sempoi..

  • Mr. Who?
    Mr. Who? Год назад

    Buat ape kat kedai moto tu?