ROADBLOCK JPJ RUPA-RUPANYA MEMBER

Share
Embed
  • Published on Oct 12, 2018
  • Haaa aku kena tahan roadblock lagi kali ni, time ni otw balik dari Lemang Toki Ride, ponat, lapaq, lesu semua lah terkena lagi RB, hmmmmm
  • Autos & VehiclesAutos & Vehicles

Comments • 1 531

  • Hanif Torts
    Hanif Torts 6 months ago +290

    Ali dan Roadblock berpisah tiada hahahaha

  • syakira kieyra
    syakira kieyra 13 hours ago +1

    Aq first time kene roadblock tuu n first time gaklh kene saman ngun jpj..hahahaha xdo luck nak lari .. monyirap eah jgn kobalh maso tu .. x pasal kono bebel 24 jam kek umah ngun ayah den sbb keno bayar saman... den nampk jpj mmg xnk den sonyum doo .. hahhahahahha sakit hty eyh sampai macam tu lhhh.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  • vulture tribe
    vulture tribe 18 hours ago

    kurang ajar jpj tu yg mintak roadtax ... belum kena lagi kat orang sound balik..mati hanya sekali.. apa kau boleh buat..kalau kat Amerika dah kena Sue... Malaysia je rakyat biasa takut.. tak perlu takut... kalau jpj jenis kurang ajar.. bawa naik mahkamah saman je.. masa tu nanti minta maaf etc.. kalau boleh pakai kamera body... biar ada bukti sekali.. kencing nanti jpj tu

  • Philverson sama ab

    Tak usah lah takut dengan roadblock jika ada lesen dan roadtax yg masih hidup. Paling penting jgnlah nak ubah suai moto tu. Peace Yo. No war.

  • Mohd Zinin Zinin

    kalau dulu mase tinggal kl mng slalu jmpa roadblock

  • miss azza
    miss azza Day ago

    aku selalu kene roadblock siap kene pau..hahahaπŸ˜‚πŸ˜‚

  • Hingus Leleh
    Hingus Leleh 2 days ago

    Nak ke area Taman Melawati tu mmg selalu ada roadblock bawah tu.

  • Aiman Hazim
    Aiman Hazim 2 days ago

    Ini malaysia jangan buat macam negara bapak korang!!😨

  • syawal iqmal
    syawal iqmal 2 days ago

    Dulu masa aku xde lesen selalu jumpa roadblock...tpi bila dah ade lesen xpernah jumpa roadblock jimbetπŸ˜‚πŸ˜‚

  • THE BRADD
    THE BRADD 3 days ago

    Nk gune sl dngn lesen b2 j kn bang?

  • Rasdan Rasdan
    Rasdan Rasdan 4 days ago

    Saya belum kene lagi RB

  • Ady Valentino
    Ady Valentino 4 days ago +2

    1:54 terus lagu sedih keluar.. wakakaka πŸ˜‚

  • DATO JERMEN 08
    DATO JERMEN 08 6 days ago +1

    Broooo πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œgene sl

  • Rafiq Khair
    Rafiq Khair 6 days ago +4

    Aku sbg penguatkuasa pon goyang bila ada roadblock. Tk thu knapa. Padahal xde salah apa pun. Hahaha.

  • Taib Rojaini
    Taib Rojaini 7 days ago

    Hahaha sedihnya lagu bussku

  • Jiaa Hashim
    Jiaa Hashim 7 days ago +2

    lagi best test moto membe laki , xperasan polis follow belakang , aku tarik laa test exzos gituu . sekali aku sorang polis 4 πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚ kena kepung doe . muka chill je sbb lesen semua ada , tapi cuak kambing , dah nye road tax xjumpa cari , dah nk kena check sistem baru jumpa , kalau tak kantoi, owner moto baru lesen L tapi sticker L takde , moto semua dah adjust teruks . aku kasi alasan , member aku mintak tukar exzos πŸ˜‚ then bang polis ckp lagi , syok kau tarik , ingt jantan sekali pakai tudung . pompuan rupa nya πŸ˜‚. syg wey motor baru tp adjust , kau tukar tu , jumpa sekali lagi xtukar aku xlepas kau 🀣🀣🀣

  • Jiaa Hashim
    Jiaa Hashim 7 days ago

    aku pulak dari KB nak ke Kuantan , lesen semua ada then gatal nak ronda KL lu , lalu gua musang , tgk roadblock jpj, muka bapak confident nk lalu, sbb lesen besar .. tapi L xbuang . abang JPJ minta lesen,ic sekali check tak ade wey .. tetinggal semua yg penting dkt rumah . dah separuh jalan woi , selamat tak kena saman , tapi kena halau balik rumah πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£, esok nya tambah cuti aku πŸ™„ dari ber empat balik kg . naik sesorang Kuantan , dah lhaa first time ride jauh AHAHAHHAHA . terasa sado jap

  • Ros Lie
    Ros Lie 8 days ago +1

    Sya pun sblm dpt lesen blk keja je risau klu ada roblcok,skrg ni mana ada roblock tu lh yg tempat aku jln poyo kata kn,kikiki

  • rizal upro tengiri
    rizal upro tengiri 8 days ago +1

    Tulis pnya panjang tpi 2 saat ja minit 40 kot,

  • Cat Love
    Cat Love 8 days ago

    WEI ASAL KAU TAK KENA SAMAN. KAN TAK PAKAI SIDE MIRROR JILAKERR BETUL JPJ NIE MEMILIH ORANG JUGA KE NK SAMAN. πŸ˜€πŸ˜πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜ƒ

    • hadisadari77
      hadisadari77 7 days ago

      Ada. Kat sebelah kanan. Aku pun pakai side mirror camtu gak. Ala ala cafe racer.

  • hour amv Yushamide
    hour amv Yushamide 10 days ago

    Ye aku rajin ke na roblok tapi nasib baik lepas hehe

  • AdamRyder298
    AdamRyder298 11 days ago +1

    Roadblock polis slalu tengok Dan kene... Tpi kalau tgk Abg jpj Tu saya cabutπŸ˜‚πŸ˜‚

  • Danial Gamers
    Danial Gamers 11 days ago +1

    Hai.. Aku 1st time melawat kat channel kau... Ceee melawat bhaaiii.. Kau guna cam apa untuk record video?

  • Azrul Yon
    Azrul Yon 11 days ago

    side mirror motor mana?

  • Ladiey gaga
    Ladiey gaga 12 days ago

    Selalu kena roadblock...hahaha

  • Doublez Erry
    Doublez Erry 12 days ago

    SL 2 menatang ap ..

  • Amirul Daniel
    Amirul Daniel 13 days ago

    Tk pernah kene sbb jln kaki je...

  • xzone smart
    xzone smart 13 days ago

    kalau penang n kl mmg kerap buat roadblock . . letih bohh letihh . .

  • VIONIX Breaker7
    VIONIX Breaker7 17 days ago

    Kesian abang nie. .... Semoga Berhati2 di jalan raya

  • ejan rizuan ejan rizuan

    Jodoh kau kuat wkwkw

  • Farid Aizat Zuraimi
    Farid Aizat Zuraimi 18 days ago +1

    Selama 4 tahun memandu, jarang sangat2 kena roadblock, selalu PDRM je. JPJ baru 3 kali kot. Ade sekali tu lg la, dengan HID, nom plet kecik sikit, tp masih lepas (masa tu JPJ bt operasi).. nasib la kot πŸ˜‚

  • Nadia Hany
    Nadia Hany 19 days ago

    Time aku skali dgn Jpj lepas pngkat apak JPJ yg misai tebal punya, tp lepas. Polis pn lepass, xsiaa2 lembut suara ku πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Maira Nakal
    Maira Nakal 21 day ago

    Aku pernah kene 2kli dalam 1 hari πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† sial dohh malang sangat nasip aku

  • MR GURU
    MR GURU 21 day ago

    Mane side mirror???

  • harith yasin
    harith yasin 23 days ago

    Nak tahu SL tu apa?

  • Amri Channel
    Amri Channel 23 days ago +6

    Bila lesen mati selalu je kene kantoi ngan roadblock..time lesen dah hidupkn ,takde plak kena tahan walaupun ade road block

  • Zahid Wahab
    Zahid Wahab 23 days ago

    Jarang

  • rocky lavu
    rocky lavu 23 days ago

    lepas oo..side mirror xdak hahaha...memang nasip hang la

  • Amirun Mohd noor
    Amirun Mohd noor 24 days ago

    Apa tajuk lagu last tu

  • Danial 7076
    Danial 7076 24 days ago

    Jarang kena
    Bapak la

  • anna liana mylove
    anna liana mylove 24 days ago

    Hahaha

  • balqis nabilah
    balqis nabilah 25 days ago

    Selama 2 tahun pgg lesen sekali je kena roadblock masa balik dari thailand hahahha nasib lepas kalau tak sangkut sbb ekzosπŸ˜‚

  • Ilyas Zuhdi
    Ilyas Zuhdi 25 days ago

    Hambar

  • Elham Al-fateh
    Elham Al-fateh 26 days ago

    Dah 4 tahun aku bawak moto. Dari moto kecik sampai lah ke 650cc. Sekali je kena tu pun umur aku 18 tahun. Sekarang dah 20. Hm.. Jgn la mintak pasai lesen takda πŸ˜‚

  • aizat asseri
    aizat asseri 26 days ago

    hahahah dulu masa xde lesen ada je jumpa rodblok .. ni ada lesen xde plk jumpa rodblok ajeeee nyaaa ahahahah ..

  • Omar Khan
    Omar Khan 26 days ago

    X pernah kena road block like sikit

  • Masturaesa Masdin
    Masturaesa Masdin 26 days ago +1

    Mamang bang banyak roblok Kat ceras

  • ateyn_ am0iiy
    ateyn_ am0iiy 26 days ago

    Waktu tu mesti abg rase gementar kan....hahahahaha

  • Azman Man
    Azman Man 27 days ago +1

    aku x dela nk jumpa rodblock.. tp biasa rodblock nak jumpa aku
    .aku layan je

  • Mohd Azizam
    Mohd Azizam 27 days ago +1

    Aq sorong kereta sorong pun roadblock tahan. Aaaappeeeeelaaa

  • Shaqil Aswad
    Shaqil Aswad 28 days ago

    Aku keluar jalan2 dengan member aku kat bandar... aku nampak rockblock aku hilang dulu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Encik abc
    Encik abc 28 days ago

    Dulu-sekarang aku belum pernah lagi kena roadblock dengan polis,traffik/JPJ sejak aku takde lesen mahupun dah blesen...tp aku pernah kena saman dgn polis tahun lps sbb aku lwn arus jln sehala time tu polis tgh buat rondaan aku tak perasan polis mengekori aku dari belakang dah hilang duit gaji rm100 untuk byr saman.

  • Ajun Na
    Ajun Na 28 days ago

    Wlaupn smua ckup lngkap,ttpi ttp berbahasa dgn angota jpj atau polis bro ni... Inilah contoh rider sepanjang zaman....

  • aqrf abdul jabbar
    aqrf abdul jabbar 28 days ago

    mana member kau tu bangang memang saja nk sruh orng tngk vid ke

  • Zaitun A.wahab
    Zaitun A.wahab Month ago

    Tk pernh kena roadblock

  • MVPMIKΓ…SΓ…-AOT Gaming

    Otaku VVibu ea Bau Bawang nih wkwkwkwk

  • official fathyhah
    official fathyhah Month ago

    Sejak dpt lesen belum pernah lagi jumpa roadblock so kira okla but haritu pernah la lalu satu jalan nie dia org bru je habis roadblock so kira tak kena la hahaha

  • Mr Disguise
    Mr Disguise Month ago

    Sebab tu no more laluan motor utk aku kalau lalu tol . Hahahha . Batu 9 mmg "keras" bro πŸ˜‚ Sbb aku tinggal Sungai Long . Hahahaha .

  • Black Pink
    Black Pink Month ago

    Nape moto ni takde cermin sisi...Aku tak paham doh

  • Chris Chris Wall
    Chris Chris Wall Month ago

    Aku punya member dulu mat rempit kini JPJ..kja gg dia😸

  • Uwais Gamer Pubg
    Uwais Gamer Pubg Month ago

    Subscribe dia lah

  • Adam_ Gamer
    Adam_ Gamer Month ago

    Untuk kemudahan semua...skip sampai 1:54 untuk time kene roadblock tu ok....

  • Ken Nomuri
    Ken Nomuri Month ago +1

    Aq nk marah nye mmber aq x kene aq kene...smpai harini aq masuk kampus aku....aku sngaja cari kt manede ad roadblock.bile jumpa aq nk ketuk ketuk ketuk dan ketuk helmet ni kuat kuat depan security kasi die tau aq pakai helmet!!bodoh!!smpai skrg x jumpa roadblock dh!!!xdpt ketuk dpan security campus depan staff lain pon ok la aq ketuk jugak.bodoh mase aq pakai helmet xnk plak buat roadblock.alah dorg ingt aq x nmpk...staff ramai x pakai helmet...x saman....student lain x pakai helmet ramai...cuma kbtulan xkene roadblock....staff sdiri pon lawan aliran trafik.do ur jobs la!jgn plih bulu!

  • Ken Nomuri
    Ken Nomuri Month ago +1

    Berckp sal roadblock,aku roadblock jpj polis mmg setel no hal.tp security kampus aq kene.mase dlu dlu mmber aq kene sbb x pakai helmet lek je die bg warning.tu pun die kene dua kali.satu hari ni aq naik la moto sbb dah selesai satu kuliah tinggal nkg kuliah satu lg.otw tu malas la nk pakai helmet.skali kene daaaa....die nyorok spot x nmpk.tgk tgk dh masuk lorong tu dgn xde helmet...aq uturn....aq ni kaki sprint...mmg aq nk pecut....tp aq x tinggal.member bossku...aq naik satu moto...mmber aq satu motor naik dua org ad kt dpan aq...sbb dorg naik slow aq ikut je dorg...x tinggal mmber bro...kitorg nyorok kt tepi library tp.kantoi...due due kene saman....baik security canpus terbaikβœ”

  • ItsYerBoii Affnanzz
    ItsYerBoii Affnanzz Month ago +1

    selama aku menunggang motor, 2 kali je kene rb. Alhamdulillah, tunjuk muka terus jalan XD

  • Syaqil_ walker
    Syaqil_ walker Month ago

    Done subscribe dan like bang :)

  • ε­θ½©ηŽ‹
    ε­θ½©ηŽ‹ Month ago

    Kamu tinggal di sugai long?

  • Muhammad shahrizal
    Muhammad shahrizal Month ago

    Aku ingat dulu masa mula2 ada lesen g cari roadblock

  • Hazrin Halim
    Hazrin Halim Month ago

    Boss, Ninja 250SL ada group whatsapp?

  • Muhammad Fizamie
    Muhammad Fizamie Month ago

    Yang nak tgk roadblock tu nahh min 1:57 , you're welcome

  • I'm M.T.B.K
    I'm M.T.B.K Month ago

    Nape dia kena tahan?

  • Aidil Rawi TV
    Aidil Rawi TV Month ago

    macam aku dulu gelabah kena tahan n then aku pergi bagi lesen L dah laa bawak member blkg ..ahahahaha kenangan-iiπŸ˜‚πŸ˜‚nasib la ada lesen p dalam dompet gak

  • funny face yo
    funny face yo Month ago

    HD gila bhai video nie

  • afiq ilmi
    afiq ilmi Month ago

    aku dlu masa bdk2 tade lesen slalu benor jmp roadblock, bdk phm2 laa mmg ada yg lari ada yg pasrah haha, tpi skang dh nk dekat 10 taon ad lesen tade plk roadblock hahaha, ap laa nasib

  • Opie Piyasyed
    Opie Piyasyed Month ago

    Smoga slalu sehat ... N maju slalu.. sonok dgr gelak dy... Happy ase.. chill vdeo.hahaha sama naseb tu kikikiii hahahaha

  • AIMAN JRK
    AIMAN JRK Month ago

    Cermin sisi mana?
    πŸ˜…

  • Mr Palladin
    Mr Palladin Month ago

    Bang sy da brtahun bwk moto tpnah lagi jmpe rb jpj padahal sy despatch . Pelik x pelik laa kn. Tpi alhamdulilah smlm jmpe jgk jodoh jpj . Huhu

  • anjelai roy
    anjelai roy Month ago

    tapenah

  • Cyberion XI
    Cyberion XI Month ago

    jomgerak... ade la sipulan ckp kat aku... beli moto 250sl yg org dah tak pakai watpe...(sindir). tlg skit jomgerak... mesti ko ade reason pling bagus untuk pang balik...

    • Cyberion XI
      Cyberion XI Month ago

      +JomGerak Rider yessa...

    • JomGerak Rider
      JomGerak Rider  Month ago +1

      Dah orang xnak pakai jual la, kita beli sebab murah. Kalau orang nak pakai macamana nak beli? Hahahaha pelik betul zaman skrang memilih

  • Lynn Cantik
    Lynn Cantik Month ago

    Toll batu 11 mmg sllu roadblock...punahhh

  • Muhammad Asyraf
    Muhammad Asyraf Month ago

    ekzos dia ada tanya x??

  • Muhammad sultan
    Muhammad sultan Month ago

    Sporting jadah apa .. tak dengar dia ckp apa .. duduk malaysia buat mcm negara bapak korang.. whats??? skg ni nk saman2 lah.. jgn sangkut dgn mak bapak.. untung kau dia pendatang je nk main bapak2

  • zennox zen
    zennox zen Month ago

    Sempoi bang,suara low depan abam polis πŸ˜‚

  • Metal Head
    Metal Head 2 months ago

    Minit 3.54 sapa anggota JPJ yg kurang ajar tu ckp 'bapak korang' ni ingat JPJ tu bapak dia punye ker?? Kurang ajar..tak boleh ke ckp elok sikit ke??

  • RiezzOffical Channel
    RiezzOffical Channel 2 months ago

    Abg tnya yg sbb ape byk rb kn,tu sbb dorg nk byar utk typer R ,

  • RiezzOffical Channel
    RiezzOffical Channel 2 months ago

    Situ mmg sllu roadblock jpj ,hmpir2 kne sbb nmbr plat dpn blkng fancy,tpi nsb baik x saman sbb amaran first ,sblm ni x pnh kne,klaw kne meranan woiiii

  • Mohd Danial
    Mohd Danial 2 months ago

    Tak Pena kena roadblock tapi kena tahan Masa lepak tepi Jalan hahaha nasib baik complete

  • Aiman Ikmal
    Aiman Ikmal 2 months ago

    tol batu 9

  • Nur Amin
    Nur Amin 2 months ago

    Kita orang selalu lari dari sekatan masalah cth jpj..ngn polis

  • Marquez 93
    Marquez 93 2 months ago

    Tol bukit dukung

  • Siti Syazlinda
    Siti Syazlinda 2 months ago

    Tk pernah lagi sye kena.. Mule ii tkut sbb tkde lesen. Pastu buat lah lesen jln dkt ii je kan.. Sekali dh empat tahun. Kdng jalan jauh keluar negeri. Tk pernah lgi kena. HahahahaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Mustaqeem Zainuddin
    Mustaqeem Zainuddin 2 months ago +1

    Roadtax motor aku dah 7 tahun mati.. Alhamdulillah lah jumpa Roadblock tak pernah kena saman.. huhu.. muka orang baik2 kot aku ni... klu muka macam warga asing mau kena macama bangla tu.. wakawaka..

  • Encik Saupi
    Encik Saupi 2 months ago

    Aku unlike sbb nk cukupkan 600 bro πŸ˜ŠπŸ˜‚

  • waa drangon
    waa drangon 2 months ago

    Tol batu 9 ni

  • 钝Zhen
    钝Zhen 2 months ago

    5:47 untuk memudahkan kerja

  • Akmal Anuar
    Akmal Anuar 2 months ago

    SL tu apa ?

  • Afiq Aurora
    Afiq Aurora 2 months ago

    Walaupun aku ade lesen besar dh.. Tp still bila jmpe roadblock mmg aku tk suka.. Psl mmg asal jmpe roadblock mmg mood aku jd swing mcm rse tk syok dh even lepas rb

  • Fiq 12
    Fiq 12 2 months ago

    Hidup ngan roadblock sajaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ aq yg tkdak lesen...PD melaka morib tk pnah knaπŸ˜‚πŸ˜‚ nasibΒ²