Rev-It Studio
Rev-It Studio
  • 43
  • 2 676 590

Video

UNBOXING : SOYES 6S
Views 14KYear ago

Comments

  • izdihar farhin johari
    izdihar farhin johari 11 hours ago

    asus rog phone 2 vs samsung note 10+ siapa akan menang

  • Abdul Khair
    Abdul Khair 12 hours ago

    Dah sebulan aku pakai.baru brpa hr keluar dh sambar

  • sandra dewi muslim
    sandra dewi muslim 12 hours ago

    Survey punya survey... Nampaknya mcm Samsung jugak yang terbaik kot...dan tak blh disangkal lagi dari dulu

  • Pedro soliano
    Pedro soliano 12 hours ago

    i like the screen. still same as note 8. for mid range to use superamoled. memang berbaloi

  • Azlan PCwarrior
    Azlan PCwarrior 15 hours ago

    aku beli RM 399

  • Bob Darkness
    Bob Darkness Day ago

    berapa ketahanan nya ? 10 jam? 24 jam?

  • Azzahari Ayie
    Azzahari Ayie Day ago

    Teruk kena kecam๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • akeem eshan
    akeem eshan Day ago

    tengok tengok dua dua fake๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • Syabil Saidon
    Syabil Saidon Day ago

    jangn lah ckp Bodo ke ape kau ni youtuber jage lah penampilan sikit oke๐Ÿ‘Œ

  • Shahira Shamimi

    Maxis dh ada dh aku dh amik dh yg 44mm bulan2 rm97..

  • Tae's Jagi
    Tae's Jagi Day ago

    aq beli blackpink edition sha... tpi beli phone case bts ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

  • muzamir hussin
    muzamir hussin 2 days ago

    This is my opinion la.canggih mana pn Samsung keluarkan produk dia.Akan sampai satu masa Tel tu hang! My friend also buy s10E then x sampi 6 bln pkai dah start laging.. Alhamdulillah ak pkai ipn 6s for 3 years and still smooth je.B3 capacity pn 90% lagi.. Just pandagan ak je la.

  • Kay Zack
    Kay Zack 2 days ago

    review iphone 11 pulak..aritu dah review yg pro dan pro max..btw kene semangat sikit bro tgk mcm lemau je

  • sim yui
    sim yui 3 days ago

    Beli kat mana nii

  • Latip 4799
    Latip 4799 3 days ago

    kalau boleh in syaallah saya doakan abng lebih maju

  • Latip 4799
    Latip 4799 3 days ago

    boleh

  • Latip 4799
    Latip 4799 3 days ago

    iphone x je boleh teknak max

  • Latip 4799
    Latip 4799 3 days ago

    belanja satu boleh please

  • Kaki Share
    Kaki Share 4 days ago

    Spe tngk vid ni pakai iphone like sikit๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • jos li kulimin
    jos li kulimin 4 days ago

    Admin try bandingkan vivo nex3 ni dgn samsung 10 plus

  • THEFAIZKASMAN
    THEFAIZKASMAN 4 days ago

    Facebook dh ade dark mode ke?

  • Farriz Hilmi
    Farriz Hilmi 4 days ago

    Airpods tu boleh guna dekat iphone jeke? android x boleh?

  • Fajaruddin Abdillah

    Vivo v17 color semue berape bang ?

  • Along Nidhal Attamimi

    S10e rm1150 nak jual area bayan lepas,penang,whatsapp 01130309887,tq

  • md nazrin
    md nazrin 5 days ago

    Terbaik lah

  • MUHAMMAD AZIM
    MUHAMMAD AZIM 5 days ago

    Bnykkn buat video snickers bosku

  • RAKUN BIRU
    RAKUN BIRU 6 days ago

    Siapa yg pernah guna redmi airdot nie..kena bila connect tak boleh berpasangan..bila ada tekan R..bunyi nya sebelah..tekan L pun sama hanya seblah saja yg dengar..tak dapat connect kedua2 airdot..stress aku..ada siapa pernah mengalami?

  • Amin Hakim
    Amin Hakim 6 days ago

    #baikbelimi9tpro ๐Ÿคฃ

  • Dzarul Aiman
    Dzarul Aiman 6 days ago

    night mode bnyk noise

  • ROSHADI CHANNEL
    ROSHADI CHANNEL 6 days ago

    Siapa yang subcribe channel aku maka aku akan tolong subcribe channel dia balik

  • MuhammadAmir Amirul46

    Serius tak laju fingerprint dia, apa yg lajunyaa??

  • urbain scarves
    urbain scarves 6 days ago

    Niceee!Boleh beli ni!

  • Irene Teh
    Irene Teh 6 days ago

    ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  • My Life Fak Off
    My Life Fak Off 6 days ago

    Mahal kamera mcm Iphone?

  • MFA Channel
    MFA Channel 7 days ago

    Kalo order kat ig bayar bulanan boleh ke ?

  • Amir Izzudin
    Amir Izzudin 7 days ago

    Nk review ke nk kritik๐Ÿ˜’

    • Nazuke
      Nazuke 7 days ago

      Amir Izzudin ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

  • ABU GHALIB
    ABU GHALIB 7 days ago

    Cuba min unbox a51 nk tgk review ๐Ÿ™๐Ÿ™

  • Khalil Afiq
    Khalil Afiq 7 days ago

    bila nak review s10 lite dan note 10 lite?

  • ใงใƒƒ
    ใงใƒƒ 8 days ago

    Hensem nya yg selfie tu

  • ใงใƒƒ
    ใงใƒƒ 8 days ago

    Eww beyb000n

  • mesut dhen
    mesut dhen 8 days ago

    review samsung a51 ๐Ÿ™

    • Ilya Adli
      Ilya Adli 8 days ago

      x kluar lagi malaysia market

  • GamePlay Series!!
    GamePlay Series!! 8 days ago

    probably not because apple ear buds has the lowest latency of all ear buds

    • Ahmad Hamidi
      Ahmad Hamidi 8 days ago

      Only if paired with apple products kan? Moreover based on tests latency airpods pro is 144 ms and buds pro 122 ms in gaming mode. So for the price, it is imprressive

  • Aqil Qil
    Aqil Qil 8 days ago

    Hm rev it studio bosan review certain fon jee

  • NEKO GAMES
    NEKO GAMES 8 days ago

    Suke sangat meniru design items Apple, hysh

  • Firdaus Mat
    Firdaus Mat 8 days ago

    korang tak jual ke galaxy buds yg review hri tu?

  • Mocky Ashburn
    Mocky Ashburn 8 days ago

    ๐Ÿ‘

  • Zulaidah Albani
    Zulaidah Albani 9 days ago

    Samsung dah maju!good

  • #KAMI TAK RAMAI #ON X ON

    Kalau firts x kan x dpt apa ii eheheh ๐Ÿ™„๐Ÿ˜š

  • Mr Fahmi
    Mr Fahmi 9 days ago

    Huawei nova 5t pulak bangg bang bangg

  • hanafi nordin
    hanafi nordin 9 days ago

    Blh x bandingkan handphone gergasi vivo nex dgn asus rog fon 2?

  • DK with Abs
    DK with Abs 9 days ago

    1 million units sold ;v

  • - Skyblue-
    - Skyblue- 10 days ago

    Hope next houloy GT1pro bro"

  • Ronald Christo
    Ronald Christo 10 days ago

    UGLY

  • lfh smh
    lfh smh 10 days ago

    Bgus tkyah letak dlm kotak,phone tu plastik pun dh takde

  • Syahrul Aiman
    Syahrul Aiman 10 days ago

    abg buat review psal huawei 5t pliss

  • THEFAIZKASMAN
    THEFAIZKASMAN 10 days ago

    Mcm video ASMR dh๐Ÿ˜

  • Fira
    Fira 11 days ago

    Lol, sound terbaik??? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • Khu Zahari
    Khu Zahari 11 days ago

    Test gaming dkt pubg la. Skrng ramai nk tgk phone review ada game yg top.

    • Khu Zahari
      Khu Zahari 11 days ago

      Gamers pun viewers. So technically viewers korang mesti naik

    • Khu Zahari
      Khu Zahari 11 days ago

      Memang korang dh biasa test gaming dgn app tu. Tapi kalau nk cuba yg baru tk salah. Sbbnya memang ramai gamers akn cari review phone untuk gaming

  • Rozaide Rashid
    Rozaide Rashid 11 days ago

    Zakir : Memang daripada dulu lagi Apple punya sound terbaik Sony : Am I a joke to you?

  • Qusyairi Hashim
    Qusyairi Hashim 12 days ago

    Aku pkai xsampai seminggu. Btri abis dlm masa 5jam je๐Ÿ˜‚

  • muhammad qhadri abdul halim

    comparison paling lawak..hahahahahaha..

  • pro gaming
    pro gaming 13 days ago

    Aku guna berbaloi Sempena UPSR 5 A

  • Purl
    Purl 13 days ago

    buat review xperia 1

  • KentangRebus GM
    KentangRebus GM 14 days ago

    pakai ni gi sekolah mmg best

  • Apid Lanzo
    Apid Lanzo 14 days ago

    So far aku pakai mmg puas . Terutama tgok movie kau boleh dgr dgn puas .. face id laju sama lebih kurang ip 10 ..huhu .. game pon puas xde lagging ...mmg berbaloii .. gambar pon cun .. n then power share pon bguna time emergency or mmber koorang terlupa nk charge hp diorg

  • amirul ashraf osman
    amirul ashraf osman 14 days ago

    Assalam bang, nnti boleh wat review comparison Samsung galaxy buds ngan huawei free buds 3? Tq hehe

  • _MuHd AlIFf_
    _MuHd AlIFf_ 14 days ago

    Aku ade cash dlm tangan skrang, cukup laa nak ambil s10+ dngn note10+ suggest dekat aku gng yang mane lagi okay or phone yg setanding dngn phone ii tadi

    • sfrhn
      sfrhn 11 days ago

      _MuHd AlIFf_ note 10

  • Jay Jay
    Jay Jay 14 days ago

    Samsung A50 atau huawei Nova 4.. better yg mna bro ?

  • Arisah Channel
    Arisah Channel 14 days ago

    semlam asben bawa belikan hp..tgok punya tgok dapt lah pilihan hati(ekceli asben yg excited sgt๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ) sampai umah...wow..memang best ar๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ..dah lah murah rm399,,harga utk di sabah๐Ÿ˜๐Ÿ˜(2gb ram/32gb rom).tp tu jak lah..macm Rev-it Studio say..bgi la earphone rm20,,masuk kan je๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚..Ada facelock,,utk hp bajet tp nice๐Ÿ˜Š..camera pn nice.. Gaming blum try g๐Ÿ˜ and ada skrin pisah๐Ÿ‘

  • mesut dhen
    mesut dhen 15 days ago

    samsung a 51๐Ÿ™

  • ace strike
    ace strike 15 days ago

    Bodoh nya gemok...review cam anjing...

  • Muhammad Zulfikri
    Muhammad Zulfikri 15 days ago

    Baru beli tdi. Puas hati bhai

  • Ukillers Mello
    Ukillers Mello 15 days ago

    Aku beli i12 tws tu 20 rm je

  • Nathaniel Xavier
    Nathaniel Xavier 15 days ago

    s10 atau a80??

  • Pas Makshah009
    Pas Makshah009 15 days ago

    samsung note 10 plus bolah 5G ke

    • Danial toba
      Danial toba 15 days ago

      Hang nk yg 5g wat ape..malaysia tkde pon 5g

  • Izzul Irfan
    Izzul Irfan 16 days ago

    aku dh cube airpod,bunyi flat je bro,try sabbat x12 pro,kt shopee dlm rm130,memang jauh ke depan sound dia

  • AMMAR AZIZAN
    AMMAR AZIZAN 17 days ago

    H3NSEM sudah.... SEMANGAT................ maybe boleh ditingkatkan๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค

  • Ilham Fawwaz
    Ilham Fawwaz 17 days ago

    Tlg la unboxing samsung a10s pulak...

  • Maznah Merican
    Maznah Merican 17 days ago

    Tks for the review S G A10s baru dapat. Tapi masih suka Motorola phone Sedih Tak dijual diMalaysia

  • Syazwi Naufal
    Syazwi Naufal 17 days ago

    gila babeng resolution video smpai 4K, nk je try pkai tpi tenet x kasi can

  • ILC Tv
    ILC Tv 18 days ago

    Fans baru dari Indonesia

  • Andrean Andrew
    Andrean Andrew 18 days ago

    Unbox realme buds air please!

  • Apiss Gaming
    Apiss Gaming 18 days ago

    Korang kalau nak tegur pun tegur la bagus" korang ingt korang ape?? Anjing ke poyo ke? Comon la gais, camni ke malaysia nak naik??? Kalau smua layan cam babi, aq hrp korang dilayan mcm anjing...Tegur ah bgus" manatau dia bole perbaiki.... Amende korangn ni cam hancing

  • Aku Dia
    Aku Dia 19 days ago

    bro, share camera n equipment aksesori yg u guna utk wt vid. tk

  • Mocky Ashburn
    Mocky Ashburn 19 days ago

    Sekarang aku dah pakai Iphone 11 max pro 256gb warna hijau

  • Dilla Gumelar
    Dilla Gumelar 19 days ago

    Udah punya ๐Ÿ˜น

  • jelamak nik
    jelamak nik 19 days ago

    Mintak pndapat nova 5t or v17 pro

    • qistina iman
      qistina iman 8 days ago

      Nova 5t is a very good phone for you to use

  • Syahir Cobus
    Syahir Cobus 20 days ago

    Galaxy buds ni boleh kawal volume ke?

  • Charizard MovieMania

    asal kalau beli kedai, takde earphone tapi kedai borak new set. diorang kencing ke camne.

  • Muhammad Daniel Adam

    5:48 shhh wkwkwk

  • Muhammad Hakim Mohd Peuzi

    Sorry Maxis pun ada. Thumbs down for you bro

  • Alhurra Maqsurah
    Alhurra Maqsurah 20 days ago

    Please buat review pasal a10s boleh tak?

  • Isyaira Razak
    Isyaira Razak 20 days ago

    Upgrade dri xs max ke pro max worth it tak ? Atau takde beza sgt ? Hm tp camera boba dia lawa ๐Ÿฅบ

  • BajetBest
    BajetBest 20 days ago

    Kuat jugak drain battery ya compare dengan yang sebelum ni.

  • Milovers Zuhdi
    Milovers Zuhdi 21 day ago

    Harga dia brapa?

  • Jibshi S.
    Jibshi S. 22 days ago

    klau nk jd review phone jgn racist brand. bru ka kau bole up,

  • Rowan Ramkiss
    Rowan Ramkiss 22 days ago

    U have a good looking face but please to speak more spiritive and fluently, be a star in your own video, reduce your movement on your hand, and please please if the dialog double check so there will be no rojak bahasa too much

  • Aina Juarez
    Aina Juarez 22 days ago

    Berapa harga nya

  • mr. luffy
    mr. luffy 22 days ago

    Saya beli 55 hengget je๐Ÿ˜ญ,,, nak rasa jugak pakai kasut mahal, belanja boleh?

  • EZZgraphy
    EZZgraphy 22 days ago

    Tapi syg tak ada pen mcm note 10/10+