SCM Southern Corridor Malaysia
SCM Southern Corridor Malaysia
  • 382
  • 15 611 699

Video

KTM Gemas JB July 2019
Views 72K4 months ago
Balik Pulau - Penang
Views 7K7 months ago
Driving in Kuching City
Views 52K8 months ago
This is Puchong, Selangor
Views 17K8 months ago

Comments

  • Rendy Rendy Yusup

    Anjing kau orang Malaysia suporter indo kau keroyok

  • vanessa ting
    vanessa ting 2 hours ago

    Hi.. can I use some part of your video for my assignment? I will quote your name in the video

  • Rasheed Mohammed
    Rasheed Mohammed 3 hours ago

    very beautiful skyline of Malaysia. 💙 love from bangladesh 🇧🇩

  • Nguyễn Tuấn 5 Sao

    thanks clip ý nghĩa quá !

  • memiles batam
    memiles batam 3 hours ago

    malaysia boleh

  • putra pembangunan
    putra pembangunan 4 hours ago

    ini menurutku kalo jadi negara bakal jadi negara maju negara kaya, orang orang nya juga baik ramah, walaupun saya orang Kalimantan , sya skrng di kota itu, thanks buat rakyat sarawak yang sangat baik dan ramah

  • Fahim Play roblox and more games

    Sokol aku pergi

  • ADZRI AQMAl
    ADZRI AQMAl 7 hours ago

    When to do Johor bahru city development

  • Aspawi Aspawi
    Aspawi Aspawi 8 hours ago

    Aku orang Ipoh , bangganya bila tgk video ni , Ipoh mmg best

  • Haziq
    Haziq 11 hours ago

    Welcome to johore

  • Licia Field's
    Licia Field's 11 hours ago

    I passed by JB on my way to Singapore from Malaysia..nice job, best wishes from Kenya.

  • Franco dun
    Franco dun 17 hours ago

    JB sesak lagi 5 tahun.. Kena ada MRT, MONOREL ka.. Pengangkutan Awam.

  • Oh Foodie
    Oh Foodie Day ago

    The best taste of the food only at city square and paradigm mall. Like yesterday, i ate chicken's texas at toppen its really dissapointed. The chicken's part so small and its not big like chicken's part at city square and the flavour rice also quite bad. Fyi; toppen doesnt have an atm and some of the shops cant pay with debit or credit card 😑

  • Mujahid Rusydi

    Johor Bahru nie sgt2 luas bandarnya... pembangunan yg rancak harap ada la perancangan mcm mrt ke lrt ke...

  • MrBIG lan
    MrBIG lan Day ago

    Selamat maju jaya johor

  • u know u right

    TMJ ni mmg bijak.. wujudkan forest city untuk sailang Singapore ..

  • Ibrahim Salleh Putra ASEAN Nusantara

    Congratulations 👏 🇲🇾 ASEAN Nusantara sedunia 👍 Coronade Ibrahim Ismail Business District Group of Companies Management Johore Corporation Bhd🇲🇾

  • Ibrahim Salleh Putra ASEAN Nusantara

    Congratulations 👏 🇲🇾 ASEAN Nusantara sedunia 👍 PNB Group 🇲🇾

  • OXYMORON
    OXYMORON Day ago

    This is my country i hope some western colonial Christian invader asshole doesn't come here like they did middle east

  • Herko Pratama
    Herko Pratama 2 days ago

    SINGAPORE YANG HEBAT NEGARA KECIL TERPADAT DI DUNIA MEMLK PNDUDUK 8 JUTA TAP MAJU SEASIA TENGGARA DAN TERKAYA DI DUNIA PELABUHAN TERSIBUK KETIGA DUNIA SETELAH DUA KOTA PELABUHAN D CHINA BANDARA CHANGI TERSIBUK KE 19 DI DUNIA SETELAH BANDARA SOETTA JAKARTA ---INDONESIA SALUT SAMA SINGAPORE SALAM DARI TALIABO---BOBONG--INDONESIA

  • Syahrezan Adham
    Syahrezan Adham 2 days ago

    Alang2 jadi Hotel tertinggi di dunia...x perlu takut dgn kat Dubai tuu..

  • aldhilman 11
    aldhilman 11 2 days ago

    Stadium kebanggan kota jakarta dan Persija jakarta insya allah akan jauh lebih mewah dari ini.tunggu Jakarta Internasional Stadium rampung dan semoga kita bisa bertemu di JIS melawan peraija.salam jak mania.

    • Muslim Adnan
      Muslim Adnan Day ago

      Stadium besar2 harap2 penyokongnya pow otak nya besar jgk lah jgn ade yg mati kerana bola lagi lah..

    • Joe Labu
      Joe Labu Day ago

      Motif? Kami tak nak ambil tahu pun apa yang ada di indonesia..simpan sendiri je..

    • aldhilman 11
      aldhilman 11 Day ago

      @Muslim Adnan hahaha.jumlah penonton Jakarta internasional stadium melebihi kapasitas kursi penonton di camp nou dan bernabeu.stadium JDT itu sanggup brp penonton?

    • Muslim Adnan
      Muslim Adnan Day ago

      Tak tgk ke stadium bola jdt yg baru agak2 korang boleh tiru tak.

  • Adam Asyraf
    Adam Asyraf 2 days ago

    Perghhh Cantik Gilerrr

  • Haven Price
    Haven Price 2 days ago

    Without public transport to these malls , it’ll be missing out on a lot of tourist money. Is any such thing planned?

  • Lai Roz
    Lai Roz 2 days ago

    Putrajaya is a planned city and the federal administrative centre of the Malaysian capital. The seat of government was shifted in 1999 from Kuala Lumpur to Putrajaya because of overcrowding and congestion in the former. Kuala Lumpur remains Malaysia's national capital and is the seat of the King, the Parliament, and all the foreign embassies, and the country's commercial and financial centre.

  • Nicole L
    Nicole L 2 days ago

    Kuala Lumpur already facing massive traffic jam in the future Kuala Lumpur is at a standstill

  • Sam Sul
    Sam Sul 3 days ago

    Wiis bagus simple indonesia klh jaauhhhh indonesia indinyur nya kmpungan gk ada modren nya trkessn jadulll

  • Sama Sitoloi
    Sama Sitoloi 3 days ago

    toppen will be a rooftop mall but the mall is small the way they make the mall big is the rooftop toppen with ikea is a family togeteri will get maried

    • Sama Sitoloi
      Sama Sitoloi 3 days ago

      the store in dedap is no alive angin

  • Airbus A380
    Airbus A380 3 days ago

    Built for the Chinese by the Chinese in Malaysia..locals cannot afford housing here... sad that Malays sold out to the Chinese long time ago..

  • Goh Yong Hong Luke
    Goh Yong Hong Luke 3 days ago

    Sunway big box maybe is related to Singapore jurong east big box.

  • Just meme xoxo :3
    Just meme xoxo :3 3 days ago

    My teacher lives there i have to go there for 3 hours :( i miss my teacher

  • Fongyee Fongyee
    Fongyee Fongyee 3 days ago

    New shopping mall near towhere

  • zainal muhammad
    zainal muhammad 3 days ago

    Malaka lagi best

  • Catty fang
    Catty fang 3 days ago

    ฉัน love malaysia และ รัก alor setar kedah

  • Azizi Zahhuri
    Azizi Zahhuri 3 days ago

    Loved! 🤩😍 Mohon mintak share and guna ya’

  • Daniel ダニアル

    Penang sesuai untuk buat waterfront mcm kt Singapore, that means malaysia akan ada 2 big cities 😀

  • Muhammad Amirul Md Amin

    Bnyak2 tmpat Dkat jb. Plaza angsana jb jugak terbaik. Lagi2 time bulan ramadan.

  • N A
    N A 3 days ago

    This is gonna be the most hated building in Malaysia.

  • php 382
    php 382 3 days ago

    Banga jadi anak malaysia

  • Hamdan Boner
    Hamdan Boner 4 days ago

    Nama asal ikano asal jadi toppen lak eik? 😑

  • Joseph Tan
    Joseph Tan 4 days ago

    Many people say Singapore is small so is easy to manage. It given the same size would you think there will ne another Singapore?

  • momo momo
    momo momo 4 days ago

    Tanah kasi china,nelayan semua kasi buang mati

  • Budak Hot
    Budak Hot 4 days ago

    Aku rse dah tiba masa gov buat mrt lrt especially dari kulai ke jb nusajaya ke jb kota ke jb p gudang ke jb

  • Atun. Jewaesna Lemon Johor. YouTube

    Love song Pasir Gudang peace okey

  • MED X
    MED X 4 days ago

    Mantap maju banget malay

  • Nielrudom Ganing
    Nielrudom Ganing 4 days ago

    Tak sabar nak pegi johor oo

  • Amrin Amir
    Amrin Amir 4 days ago

    yang bangunan 100 tingkat di jb tu jadi ke

    • Amrin Amir
      Amrin Amir Day ago

      Mohd Farid owhhhh tq bro

    • Mohd Farid
      Mohd Farid Day ago

      Tu area bandar bro..ni area tebrau sebelah ikea dgn aeon..

  • Ojay Madro
    Ojay Madro 4 days ago

    Subhanallah kota kuala lumpur bagus banget kita sebagai serumpun bangga memiiki kota metropolitan salam saya dari indonesia 🇲🇨

  • Zack Immortal
    Zack Immortal 4 days ago

    0:00 The legend was born

  • Kaysan A.P
    Kaysan A.P 4 days ago

    Mereka pembangunannya rata , lihat kita apa2 cuma jkt , ayo sama2 membangun indonesia🇮🇩🇮🇩 yg maju

  • Syah Aidil
    Syah Aidil 4 days ago

    Banyaknya bangunan dah macam seoul bangganya saya KL dah hampir sama dengan kota2 maju dekat dunia ni.Maju Kuala Lumpur ku🙌

  • Zack Immortal
    Zack Immortal 4 days ago

    Admin,Tolong Drone Kat Bandar Baru Bangi Plak lps ni

  • Zack Immortal
    Zack Immortal 4 days ago

    Nama hampir sama dengan madinah

  • Amyrul Hakimi
    Amyrul Hakimi 4 days ago

    Sambil dudok mahathir jeles

  • Muzhar Khan
    Muzhar Khan 4 days ago

    You need connectivity at the, same time, people and more people living in JB. A good public transport like LRT /MRT in JB. People people people will create jobs and buying power. All have to go simultaneously. Planning and management is crucial to success

  • muhamad dinar iskandar

    Yang perlu di ingat tu punya China,bukan milik pribumi.

  • Sigma Geranimo
    Sigma Geranimo 4 days ago

    Penang food is the best and cheap too. ...

  • Fery Boy
    Fery Boy 4 days ago

    Johor gak ada apa2 nya sma bandung

    • Mochamad Ridho
      Mochamad Ridho 4 days ago

      Fery Boy gausah jauh jauh.. Bandingkan johor dan Surabaya.. Surabaya best city in the world 2018/19 by Ghuangzou Awards..KL dan Johor udh tdk sprti dulu lagi.. Sampah dimana mana.. Berkat banglasia India itu..

  • Mollyfenolly75Gmail

    Malls after malls built up of which can be reached only by cars which causing the road jam, which delaying ppl to and from work, no proper road ways, no public transportations like busses, Lrt / Mrt, no specific road for ppl crossing, the list could go on. To me, parking charged per entry would be more of an attraction. Pls lah JB provide more public transport such as LRT/MRT not just for customers but for workers as well especially for those who get home after 12 midnite.

  • 판다큐Panda Q
    판다큐Panda Q 4 days ago

    WOW nice video!! Thanks for sharing. friend. like 366

  • Anis Syuhada
    Anis Syuhada 4 days ago

    we just need public transport!!!!!

    • nitarus suratin
      nitarus suratin 15 hours ago

      Anis Syuhada .. betul tu Memang system pengangkutan rakyat MY and JB paling terok .. mcm kat bandar2 Indonesia. Sudah dibahaskan sejak 20 tahun yang lalu tapi malam pun gelap.

  • Default
    Default 4 days ago

    I don't understand why people commet here saying good things about desaku project. As for my opinion, it looks like a ghost city with no pedestrian, very less traffic, no public transport, basically nothing like a normal place to stay. I can't imagine if someone would pass by that Big giant letter M and not thinking of, M-mall mface mfc mbi m-musuem m-chicken m-this m-that m-lockap m-polis m-penjara m-ponzi...

  • Amirul Hisyam
    Amirul Hisyam 4 days ago

    What for? No money no talk.

  • Mahathir Lobachok
    Mahathir Lobachok 5 days ago

    Sepatutnya sebuah bandar besar jb perlu dipermodenkan dgn pembinaan transport moden spt lrt @mrt utk kemudahan warganya Bagi menyaingi ibu kota kuala lumpur dan paling utama tarikan pelancong luar dan dlm

  • 판다큐Panda Q
    판다큐Panda Q 5 days ago

    Nice Video. Thanks for sharing! like 225

  • znemyrkce II
    znemyrkce II 5 days ago

    Nais mmg bagi vibe cyberpunk di situ. Kan best kalau satu Malaysia ni berubah jadi mcm iron city.

  • Fuad Fuad.
    Fuad Fuad. 5 days ago

    Arena larkin di gunakan untuk apa ye tolong komen..

    • un known
      un known 4 days ago

      Mungkin sukan sukma 2020 nanti..rasanye lah

  • kurosaki ichigo
    kurosaki ichigo 5 days ago

    Mengharap sgt pengangkutan awam di jb perlu diutamakan mcm lrt,laluan pejalan kaki yg selamat seperti di singapore.. Mall byk2 pn kedai kt dlm same je mcm mall yg lain..

  • Soll Steelheart
    Soll Steelheart 5 days ago

    all made in china

  • Mie Samad
    Mie Samad 5 days ago

    2 tahun lepas... Skrg dh dekat same tinggi dengan KLCC dah... Fuhh...

  • RizFuu Almulk
    RizFuu Almulk 5 days ago

    Alhamdulillah bayak la peluang kerja dan bertambah org luar masuk kt jb ni

  • Amir Sazeli
    Amir Sazeli 5 days ago

    Mall banyak2 buat apa? Bertapa benaknya pikiran kau. Umpama katak tunggu hujan

  • Amir Sazeli
    Amir Sazeli 5 days ago

    Mall ini semua utk Singaporean shopping. They have more power of buying than people who stay in johor. Obviously lol

  • Mega TH
    Mega TH 5 days ago

    Background music nice!! May i know the music title? 😉

  • Haziq
    Haziq 5 days ago

    Yang tau je tau

  • hafizul hafiz
    hafizul hafiz 5 days ago

    my hometown🥰

  • Sinyo City
    Sinyo City 6 days ago

    halo pemenang give away Inggris

  • Last Angel
    Last Angel 6 days ago

    Korang tahu tak kenapa Singapura kaya? Sebab GDP pendapatn negara mereka dikuasai oleh western bank,sana foreigner je kaya singaporean hidup macam kita je. Forest City ni sebenarnya nak western aim foreigner dalam masa yang sama pelaburan dari China,bahalol bangan tak baca tahu tak investor ramai dari eropah untuk forest city?

  • Leno Tepa
    Leno Tepa 6 days ago

    Beautiful

  • The Emancipation of MiMi

    Boring

  • ta ta
    ta ta 6 days ago

    Ghost town..

  • Afizan Wahab
    Afizan Wahab 6 days ago

    Krenn..

  • Aishah Junit
    Aishah Junit 6 days ago

    Di mana Mall ni? Trima kasih. Sya org seberang.

  • Firdaus Aggah
    Firdaus Aggah 6 days ago

    Indoor skatepark terbaikkkk...👍

  • Marlon Ong
    Marlon Ong 6 days ago

    Worst shopping mall I have been so far. No proper planning, drive got stucked. Grab can't get in. WiFi no signal. Telco data signal also bad. Rushed to open but all not ready. Avoid this mall.

  • ariff azli
    ariff azli 6 days ago

    Next video edtp project min 🙌🏻

  • Amira Farhana
    Amira Farhana 6 days ago

    Whatever I’m proud to be Malaysian

  • berus hacker
    berus hacker 6 days ago

    akhir zaman

  • Berlian Arum
    Berlian Arum 6 days ago

    Ingat maq...

  • AerilAshraf
    AerilAshraf 6 days ago

    untuk brt kann

  • anthtan
    anthtan 6 days ago

    Will it light up at night like the Allianz Arena?

  • ae ae
    ae ae 6 days ago

    Maju bai Johor😍

  • &DER36
    &DER36 6 days ago

    Sedih... tak dapat lagi pergi genting.. Cameron tu slalu la😔.. hopefully boleh pergi suatu hari nanti👍🏼..

  • Papacardana
    Papacardana 6 days ago

    Sorry, may I know the background song?

  • 。おはよう
    。おはよう 7 days ago

    Yeahh now can the stupid PH goverment build mrt for us

  • Amrin Amir
    Amrin Amir 7 days ago

    bestnya kalau johor ada MRT atau lrt kan

  • hakirokyz
    hakirokyz 7 days ago

    harap ada juga video untuk venue sukma 2020 yang lain

  • Ramli Remeli
    Ramli Remeli 7 days ago

    Skrg... masih seri... kedepan x tau lg..

  • BadassLapin
    BadassLapin 7 days ago

    Might take China another century to achieve something this marvelous. But Singapore is a role model for and a source of enlightenment and inspirations to all ethnic Chinese cities. Salutations distinguees from Beijing.

  • hujan rintik
    hujan rintik 7 days ago

    hidup bn..