Padu Beb Studios
Padu Beb Studios
  • 274
  • 31 888 591

Video

Sedap Ke Produk Mr. Kokom Ni?
Views 100K2 months ago
Selamat Hari Raya Haji
Views 7K3 months ago

Comments

  • One Trg
    One Trg 7 hours ago

    beli yg trnsformers.r pian,bru gmpak

  • Saadon Aksah
    Saadon Aksah 8 hours ago

    sedap ni πŸ˜‹πŸ˜‹

  • ferhad fiya
    ferhad fiya 8 hours ago

    Cbe bkak channel paul rivery.. lg gila org tu, mcm mkn kacang je tgk

  • fitri faudzal
    fitri faudzal 8 hours ago

    Terbaikk.... Semoga Allah merahmati pian n keluarga

  • Vico Andrean
    Vico Andrean 8 hours ago

    Anjer gw di situ kwkwk

  • ridwan khai
    ridwan khai 8 hours ago

    kotak kemain besar..tpi kek 1 jaπŸ˜…πŸ˜…

  • amirul
    amirul 9 hours ago

    aku beli dy pya sos mushroom tu alahaiii ciputttt..ada la mushroom tu dlm 4 slices..hahaha

  • Enggan Enggan
    Enggan Enggan 9 hours ago

    #padu beb

  • Abang Long Ucop
    Abang Long Ucop 10 hours ago

    Klu aku bukan takat beli mainan utk diri sendiri je malu.. Nk beli utk bdk2 pn aku malu.. Nanti org fikir aku yg main mainan tu hahahaha

  • Enggan Enggan
    Enggan Enggan 10 hours ago

    #padu beb

  • Enggan Enggan
    Enggan Enggan 10 hours ago

    #padu beb

  • mohd fauzi
    mohd fauzi 10 hours ago

    BesarΓ—3 pun main ingat saya je

  • Ahmad Haris
    Ahmad Haris 11 hours ago

    Men will be men!!

  • Amir Najmi
    Amir Najmi 11 hours ago

    Lagu apa tu

  • Aleesya 81
    Aleesya 81 11 hours ago

    Zinger double down terbaik ah , sedap plak tu πŸ‘

  • BAJILAH COMELL
    BAJILAH COMELL 11 hours ago

    El toro loco

  • Saiful Ahmad
    Saiful Ahmad 11 hours ago

    Bang pian buat la review ayam sawadee kat kfc tu....nk tahu jugak...sbb sy mkn rasa masin...x sedap

  • Hisyam Jfr
    Hisyam Jfr 11 hours ago

    Slalu tengok monster jam 😁

  • Hisyam Jfr
    Hisyam Jfr 11 hours ago

    El Toro loco

  • m. hjjz
    m. hjjz 11 hours ago

    Baik beli Seagate bos 1tb 2 tahun Saya dah guna no prob

  • Mohammad Anuar Yaacob
    Mohammad Anuar Yaacob 11 hours ago

    Aku pun cari mainan time dh tua neh sbab masa kecik dulu xdapat haha

  • AZNAN HAKIM
    AZNAN HAKIM 11 hours ago

    pian , tolong review nasi ambeng 😎

  • CikBunga
    CikBunga 12 hours ago

    Paduuu aihh lagi2 makan dlm talam.. asihh nikmat.. Terbaik

  • Ayam Bekokok
    Ayam Bekokok 12 hours ago

    Kalau boleh bykkan kongsi rezeki dgn pelajar tahfiz ni.mereka ini berjuang dijalan Allah.

  • khalis muhammad
    khalis muhammad 12 hours ago

    Padu bro piyan dan kerengga. Semoga terus sukses

  • faizal troll
    faizal troll 12 hours ago

    Funtionality mainan2 fast food chain ni dah x brape nak ade macam masa kecik2 dulu

  • THAT GREEK
    THAT GREEK 12 hours ago

    tmpat bukan main besar cake tu. last ii segi tiga cmtu je..hahaha

  • Muhammad Fakhruddin Surian

    Best tu makam dalam dulang....apa2 pun semoga rezeki abng terus melimpah ruah

  • MR FEBRI
    MR FEBRI 13 hours ago

    Haha saya yang dah tua ni..tpi tak lah tua masih muda🀣🀣 pun memamg gila benda ni..tapi itulah..banyak org memandang lain..cakap dah tua masih main benda macam tu..macam budak..πŸ˜—.. masa dah besar ni lah kita boleh beli pakai duit sendiri πŸ™‚

    • sas4131
      sas4131 11 hours ago

      Setuju!

    • Syafiq Irfan
      Syafiq Irfan 12 hours ago

      i agree with u 😁

    • Padu Beb Studios
      Padu Beb Studios 13 hours ago

      Hahaha betul tu. Masa dah tua ni baru nak merasa mainan-mainan macam ni 🀣

  • Blood Vein
    Blood Vein 13 hours ago

    wah bestnye

  • Happy Zul
    Happy Zul 13 hours ago

    Siapa hantu cheese cake cer like πŸ‘‡πŸ»

  • almujir dahamban
    almujir dahamban 13 hours ago

    Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki....aminn....terbaik bro

  • Othman Mhammad
    Othman Mhammad 13 hours ago

    Bang pian boleh tak review daging steak yg paling padu dekat malaysia nieπŸ˜‹

  • garuda junam
    garuda junam 13 hours ago

    Makan ulam cicah budu, Pian memang padu.

  • Mozard Zezz
    Mozard Zezz 14 hours ago

    El Toro Loco

  • Alif Firdaus
    Alif Firdaus 14 hours ago

    pian cuba mkan daging salai dekat gerobok salai di rembau. padu jgk kt situ. gengΒ² motor rmai g situ

  • PENCINTA ALAM LAUTAN
    PENCINTA ALAM LAUTAN 14 hours ago

    Aku baru balik dari MCD...beli happy meal dapat yang "dragon"

  • Mazlina Hussin
    Mazlina Hussin 14 hours ago

    dia bukan mau puji indonesia cuma mau rasa indomi abang adek

  • Silver 5116
    Silver 5116 14 hours ago

    Bang main minecraft boleh

  • Nursyahirah Izzati
    Nursyahirah Izzati 14 hours ago

    Asam pedas daging tetel kat sini yang berani saya makan sampai habis sebab saya jenis tak makan daging lembu selain daging sahaja, serious sedap!

  • Muhammad Syahir
    Muhammad Syahir 14 hours ago

    Monster Jam tu bro pian...bnyk model dye ni mcmΒ² kaler...

  • M Ridzuan S
    M Ridzuan S 14 hours ago

    lelaki memang mcm tu dh besar pon klau ade ape2 mainan tetap dia nakπŸ˜…πŸ˜….. pape pon pyan memang padu

  • LocalJax ASMR
    LocalJax ASMR 14 hours ago

    Anak saya memang suka minta beli Happy meal juga abang Padu Beb sebab nak dapatkan mainan itu juga.

  • Jamaluddin Alias
    Jamaluddin Alias 14 hours ago

    Bang Saya pun Ada kereta tu

  • What? Ever
    What? Ever 14 hours ago

    Secret recipe memang sedap!

  • Anymald YT
    Anymald YT 15 hours ago

    Aku tak pernah dengar lagi warna merah cake red velvet datang dari buah naga tapi dari ubi bit pernah la

  • Hamizuddin Zainal
    Hamizuddin Zainal 15 hours ago

    Review ice cream Godiva.

  • Limite Glory
    Limite Glory 15 hours ago

    Lain mcm sudu emassπŸ˜‚Kalau kt umah aku sudu emas tuh untuk sedok sambal belacan jer🀣

  • Ejump Izam
    Ejump Izam 15 hours ago

    Patut lah aku nk beli untuk anak dah habis mainan tu.bapak budak yg beli.πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

  • Husrika Fyda
    Husrika Fyda 15 hours ago

    favrt woi oreo mcflury.....

  • Nama Pertama
    Nama Pertama 15 hours ago

    Ni nama dia El Toro loco Cerita monster jam Ce Terai best kat tv kuar Tapi tengok kat RU-clip je

    • Nama Pertama
      Nama Pertama 15 hours ago

      Aku paling minat El Toro loco lah ni sebab ada tanduk kerbau kat situ memang nice

  • Arif
    Arif 15 hours ago

    Pian, mcm mna nak taw latest toys yg available dgn happy meal ye? Aku belek dkat app dia xde pun. Ak x tahu. Haha

  • Muhammad Syahir
    Muhammad Syahir 15 hours ago

    Merah tu pewarna je xde buah naga pon pian πŸ˜…

  • Mohd Shahrulnizam
    Mohd Shahrulnizam 15 hours ago

    Abg pian review ayam thai KFC..

  • Rio Z
    Rio Z 15 hours ago

    Siapa pernah rasa dia sama ngan ac mizal?

  • Adib Batman
    Adib Batman 15 hours ago

    Dah lama aku tak makan happy meal.Dah lama tak dapat mainan dia.Last aku beli waktu main transformer

  • Hamzah Oraza
    Hamzah Oraza 15 hours ago

    Dulu kalau kfc je time kcik slalu bapak aku beli happy meal

  • Firdaus Firdaus
    Firdaus Firdaus 15 hours ago

    uitt dapnyerr...perghh😁

  • Khairul Official
    Khairul Official 15 hours ago

    Pian hari ni jdi budk2 lah,hahaha!! Aq klau beli happy meal bg anak je😬

    • Bounce
      Bounce 14 hours ago

      Tak dosa pon dia nak beli,duit dia

  • Ezra Hakimi
    Ezra Hakimi 15 hours ago

    Wah ingat review makanan rupanya mainan.

  • hya hyu
    hya hyu 15 hours ago

    aku cadangkn pelanggan kalau nak mintak panaskn burger sblum serve pun boleh takda masalah, sebab sos swis cheese tu kalau ikut procedure diorang takkan panaskn, bagi saya kalau sos swis cheese tu panas lagi terasa sedap

  • Muhammad Hasif
    Muhammad Hasif 15 hours ago

    X pernah dapat like

  • Muhdshahrizan Ijan
    Muhdshahrizan Ijan 15 hours ago

    El toro loco

  • Daniel Hakim
    Daniel Hakim 15 hours ago

    Sapa nak kek free like Dan comment `dah'

  • Kirigaya Kazuto
    Kirigaya Kazuto 15 hours ago

    Wow

  • Bedul Avdol
    Bedul Avdol 15 hours ago

    Pian pon minat collect kete mainan gak hahaha

  • Solladir Solladur
    Solladir Solladur 15 hours ago

    Pyan kita samaπŸ˜€

  • azim iskandar
    azim iskandar 15 hours ago

    Pian,ini first time aku tgk kau makan Happy Meal

  • Azim Zuraini
    Azim Zuraini 15 hours ago

    Yang ke 25 notify squad

  • Danish Nasser
    Danish Nasser 15 hours ago

    aku ada yang nama max d

  • Kucalana Team
    Kucalana Team 15 hours ago

    Pyan. Saya cabar Makan maggi pedas giler campur 3 jenis perencah sekaligus.

  • harith iqbal
    harith iqbal 15 hours ago

    Kalau cake tu lebih dari RM8.macam tak berbaloilah kan??

  • Granil X
    Granil X 15 hours ago

    Review Chocolate oreo pie drpd mcd bang pian padu beb

  • IMRAN SUHAIMI
    IMRAN SUHAIMI 15 hours ago

    boss boleh cari kedai satay yg power tak selain dari satay kajang ya just pendangan je

  • azun azan
    azun azan 15 hours ago

    tiga perlapan perlima 3.8/5 πŸ˜‚

  • muhd aniqy
    muhd aniqy 15 hours ago

    First like

  • Dzul X
    Dzul X 15 hours ago

    🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀🀀

  • Yen Yen
    Yen Yen 15 hours ago

    Aku rasa ni video first ak tgok org review kek2 dekat mcd. Mahal jgk lah kek dia.

  • Ayie Jetsetter
    Ayie Jetsetter 15 hours ago

    Alamai happy meal broπŸ˜…πŸ˜…

  • HuNt
    HuNt 15 hours ago

    Testlah McFlurry Nestum padu beb

  • write2me
    write2me 15 hours ago

    Burger mushroom yg aku pernah mkn plg best adalah wendy punye. Tp wendy dh tutup.

  • Acol loco
    Acol loco 15 hours ago

    sebutan yg betul mc flarry ke mc flurry? ak pn sebut mcm pian mc flarry... tp mmbe2 gelak ckp salah sebut... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    • Iman Fitri
      Iman Fitri 12 hours ago

      Aq pnggil aiskrim jeπŸ˜‚πŸ˜‚

    • muhaimin Jeffri12
      muhaimin Jeffri12 14 hours ago

      Aku sebut mcflerry

    • Ahmad Imtiyaz
      Ahmad Imtiyaz 14 hours ago

      Takpayah sebut betul betul. Makan je yg penting. πŸ˜‚πŸ˜‚

  • Alex Lee
    Alex Lee 15 hours ago

    Dapnye

  • Fauzan Erry
    Fauzan Erry 15 hours ago

    Abg pian xtry lagi ke cookie & cream pie baru

  • mohd hafizi
    mohd hafizi 15 hours ago

    Mantap abg pian... Terus lapar... Semoga sentiasa dimurahkan rezeki... Padu beb... πŸ‘πŸ‘πŸ‘

  • Az_ Ryu
    Az_ Ryu 15 hours ago

    Tengah panas dapat lak makan benda sejuk2 ni masyuk weyhh🀀

  • Zulhusni Aziz
    Zulhusni Aziz 15 hours ago

    Yeah, Monster Jam. Kalau ada Grave Digger lagi baik.

  • mohd rohaizat
    mohd rohaizat 15 hours ago

    Klau kt secret recipe name die oreo cheesecake

  • Noor Fazlina
    Noor Fazlina 15 hours ago

    First! πŸ–οΈ

  • Che Wan Khusyairi
    Che Wan Khusyairi 15 hours ago

    first like

  • Aniqq Zharfann
    Aniqq Zharfann 15 hours ago

    padu beb !! dah besar pun still cari mainan lagiiπŸ˜‚

  • papa zola
    papa zola 16 hours ago

    Mcm mainan lama,sblum ni ada dpt gak mainan niπŸ˜‚

  • Halal N' Taste
    Halal N' Taste 16 hours ago

    Wah bestnya..doakan Kami jgk berjaya seperti padubeb

  • MUHAMAD MUHAMAD
    MUHAMAD MUHAMAD 16 hours ago

    padu bebπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

  • Ikmal Ashraff
    Ikmal Ashraff 16 hours ago

    1st comment

  • Wa Fiy
    Wa Fiy 16 hours ago

    Sama macam sayaπŸ‘

  • Kamely Dimos
    Kamely Dimos 16 hours ago

    First πŸ˜„

  • Thanesh Nesh
    Thanesh Nesh 16 hours ago

    Padu beb

  • Danial Makrof
    Danial Makrof 16 hours ago

    Monster Jam ka bro Pyan?