Syed Hilmi
Syed Hilmi
  • 299
  • 3 061 458

Video

KEGUGURAN | VLOG² 140
Views 4.9K2 months ago
Honda Jazz FLRS COMING SOON
Views 1.7K9 months ago
VLOG Berbulan Madu Di...
Views 3.8K9 months ago

Comments

  • AYMAN_FOURTH
    AYMAN_FOURTH 7 hours ago

    -Design pertama tu moto cbr250rr -Design kedua dan ketiga tu superbike 1000 H2R .. -Meter tu xtahu - design last tu custom tu bukan model V2

  • KINNANA
    KINNANA 7 hours ago

    Bang biler nk bt vlog hiking..rindu lahh 😭

  • Muhd Safar
    Muhd Safar 15 hours ago

    Keren habis

  • Mohd Nazren
    Mohd Nazren 17 hours ago

    Mantap

  • izzati rizal
    izzati rizal Day ago

    klu naik sorang ok jaa rs150.rasanya moto rs150 ni jln jauh ok ja pun pasai tinggi.kedudukan kaki dan tangn selesa.mungkin pasai tak penah naik moto jln jauh2 kot.

  • Zulkhairi Highrie
    Zulkhairi Highrie 3 days ago

    Cantik

  • Zulkhairi Highrie
    Zulkhairi Highrie 3 days ago

    Harapan takde dan tak jadi die kate tak jem.. tp jem hahaha...tetiba je ckp jem gilerr ahh

  • Melinda 12
    Melinda 12 3 days ago

    Itu macem di tempat syuting upin ipin lah

  • SlavBlader
    SlavBlader 5 days ago

    aku g naik mount titilis kat swiss suhu -9 best oo main salji pakai baju 4 lapis 😂

  • lembu osaka
    lembu osaka 6 days ago

    Tempat aku ni. Rugi tak dapat jumpa 😭

  • nazreel amir
    nazreel amir 6 days ago

    Mi,aku doakan moga kau cepat dpt ank n dimurahkan rezeki. Aamiin..🤲

  • Haniff Faqri
    Haniff Faqri 6 days ago

    inshaAllah akan follow belakang nanti hahaha

  • Ridzuanosman harun
    Ridzuanosman harun 6 days ago

    Orang malaysia memang suka buang sampah merata-rata asal boleh je,kadang2 tu tempat memang dah cantik tapi dia punya sampah ALLAHHH saja yang tahu,macam mana kita nak maju macam negara Jepun.. mentaliti kita kena ubah,bermula dengan diri kita sendiri...

  • rider santai
    rider santai 6 days ago

    enjoy dlu life berdua bro...safe ride👍👍

  • Muhammad Azrinnizam

    Best juga dpt ribe ramai²... 😁

  • DJ Ness
    DJ Ness 7 days ago

    Awesome ride, is the spoiler from the HFP package? Looks awesome

  • Syazani Salleh
    Syazani Salleh 7 days ago

    Abg saya org jb NK tanye betul ke kt Batu layar tu ade obor2

  • nmn mahdi
    nmn mahdi 7 days ago

    Cun trok a6400

  • Azar Azami
    Azar Azami 7 days ago

    Sampah org buang ataupun sampah hanyut dari laut.. Mmg xde org pantau ke kawasan tuh..? Majlis ke..

  • Adib Haiqal
    Adib Haiqal 7 days ago

    Datang area lotus kt situ seronok..situ org asli bnyk

  • Adib Haiqal
    Adib Haiqal 7 days ago

    Rugi x dpt jmpe..sye dok area situ..

  • Syahir Irfan
    Syahir Irfan 7 days ago

    Suasana dah cantik tapi tula banyak sangat sampah

  • zaiful akmal
    zaiful akmal 7 days ago

    Seat kat mana buat. Ada lokasi x. Tgk dlm fb buat seat di has cusion area shah alam kena sampai 100 plus2. Saya duk ulang alik kedah perak. Kadang terlepas ke selangor. Rs seat standard ni btui2 nk bg kematu punggung 😅. Niat nk tukar tambah span la seat tu. Btw trus buat vlog ni bro.

  • Yusry Rosly
    Yusry Rosly 7 days ago

    Saguhati

  • Muhd hasif
    Muhd hasif 7 days ago

    Third

  • Lan Hawaii
    Lan Hawaii 7 days ago

    Second

  • Lalisa Manoban
    Lalisa Manoban 7 days ago

    First

  • aqil haikal ismail
    aqil haikal ismail 8 days ago

    Go MALAYSIA go

  • MEER
    MEER 8 days ago

    Bro, kau edit video pakai software apa? Version berapa

  • Haniff Faqri
    Haniff Faqri 8 days ago

    lepasni ajak wife tengok bola kat larkin pulak bro 😎

  • Abang Jalan2
    Abang Jalan2 8 days ago

    Jadi laper ah! Keren, kamu natural banget! Sudah aku follow ya! Kutunggu di chanelku dan kalau suka di follow balik juga 🙂 Semangat, kutunggu karya2 mu ya!

  • Madan Madan
    Madan Madan 8 days ago

    Dah try, berbaloi

  • faizal fatahs
    faizal fatahs 8 days ago

    Punyala lama x follow channel bro, tau² dah kawin.. Tahniah bro semoga berbahagia hingga ke syurga. Amin

  • Kambing _ ROCK
    Kambing _ ROCK 8 days ago

    Wooo..nice🤤👍

  • nazreel amir
    nazreel amir 8 days ago

    🤤

  • Umie Nadhirah
    Umie Nadhirah 8 days ago

    aduhai teringin kacang pool plak

  • Azar Azami
    Azar Azami 8 days ago

    Macam sedap pulak tengok kacang pool nie.... Huishhh!!

  • Dapur Meletop
    Dapur Meletop 9 days ago

    Paduuu terokkk roti bakar kuah kacang pollll siappp telur mata extraaa... bos syed kita steady :)

  • muhammadbiz mrthq
    muhammadbiz mrthq 9 days ago

    sedapnya

  • Azar Azami
    Azar Azami 9 days ago

    Kat sg siput dah dekat dah ngan Pos Kuala Mu.. Situ pun ada air terjun jugak kat kg org asli tuh.. Kalau naik yong yap pun lalu situ jugak...

  • muhamad khairin
    muhamad khairin 9 days ago

    Sungai dkt patro kan

  • Kambing _ ROCK
    Kambing _ ROCK 9 days ago

    Terbaik cenggini bang👍👍...

  • Umie Nadhirah
    Umie Nadhirah 9 days ago

    hilmi kau pakai tone apa ya untuk video ni?

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 9 days ago

      video ni guna lut & tone custom-made sendiri

  • theJOKER isME
    theJOKER isME 9 days ago

    Rama2 hinggap kt bdn bro tu tandanya ada org jauh nk jumpa bro nnt. Bukanlah mistik, org tua ada bg pesanan lebih kurang camtu lah. Pe2 pon vid terbaek💯👍🔥🔥🔥

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 9 days ago

      hope casey neistat lar orang jauh yang nk jumpa tu 😂

  • nazreel amir
    nazreel amir 9 days ago

    Mi,ko semenjak kawin ni makin hensem la.🤪

    • nazreel amir
      nazreel amir 8 days ago

      Syed Hilmi 🤣🤣🤣

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 9 days ago

      makin ramai cakap macam ni, hope david beckham tak tergugat 😂 hahahaha

  • Huzairi najmi
    Huzairi najmi 9 days ago

    🔥

  • ariff hakimi
    ariff hakimi 10 days ago

    Finally up jugak video baru😂🤣

  • Adib Haiqal
    Adib Haiqal 10 days ago

    Rindu evo 10..

  • ismael haniyyeh
    ismael haniyyeh 12 days ago

    Salam bro..aku sub baru untuk chanel ko..power ko edit vid..cara ko edit mcm casey neistat

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 9 days ago

      wassalam, Thanks brother ismael haniyyeh, idola vlogger tu

  • 3GirlStar Sandakan
    3GirlStar Sandakan 12 days ago

    Tahniah awak....awak semua

  • Pakmat Tempe
    Pakmat Tempe 12 days ago

    Adi kusyen..aku buat kat situ bro..rm30 kan..??heheh

  • Mytha Aprilia
    Mytha Aprilia 12 days ago

    Daerah rumah ku tak ada isi pun kalok durian kecik tu

  • AIZAT AZELAN
    AIZAT AZELAN 12 days ago

    Boss.. Buat konsep js ni kt mana?? Kosting?

  • Malim Droid 3
    Malim Droid 3 12 days ago

    JaKET SAMA SEHHH CUMA SAYA NYA kelabu dlmnya biru...mmg gerek jaket ni

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 9 days ago

      tapi purple lagi cantik kn? hahahahaha

  • Muhammad Faiz
    Muhammad Faiz 13 days ago

    dia memula je keras bro hahaha,saya ni lama2 dah rasa biasa dah,selalu ulang alik kl-melaka ngan wife so memasing dah rasa normal dah😂

  • Muhammad Nur Fudhayl

    Salam Kat mana kedai tukar seat tu bang? KL area mana, besar KL tu..hehe Terima kasih

    • EZWNZKRIA X
      EZWNZKRIA X 12 days ago

      ni dkt adi kusyen dkt bt9 cheras,google je bang adi kusyen mesti ada

  • Nazmie Shafiq
    Nazmie Shafiq 14 days ago

    Kalau auto boleh join ke ?

  • HX Channel
    HX Channel 14 days ago

    nice laa broo..harap dapat gak buat vlog ride dengan wife..hehehhe,,,done supporttt

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 9 days ago

      mesti boleh punya ride dengan wife, try ride sekali long distance, mesti nanti nak ride lagi (mcm wife aku 😂🤣).

  • syafiq sabri
    syafiq sabri 14 days ago

    Mesti pishang nak lepas ayer keroh perghhh

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 9 days ago

      macam mana kau tahu ha?? hahahaha 😂🤣

  • Orangasing
    Orangasing 14 days ago

    Seat keras tkp... Yg penting luas. Duk double x rasa sgt... Bila luas tk tkpit teloq sgt

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 9 days ago

      rase bontot macam hilang oooo hahahaha

  • Anakkbgpasu Ankkedah

    Dik camera apa jenis didunia ni jgn lah mhala kearah cerah adim di bwh bumbung..phm ka

  • Cahaya Jauh ke Timur

    Terbaek la bro bini sporting. Sy mody fz buat touring pun wife taknak ride sekali haha

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 9 days ago

      alhamdulillah sporting, ni pon dah ajak ride lagi ni 😂🤣

  • mohd farhan
    mohd farhan 15 days ago

    Best ke kerajaan baru Pakatan hanging. Cer komen sikit bro. Huhuhuhu

  • Razin Zamri
    Razin Zamri 15 days ago

    Bas KV Kluang spotted😂 kv saya tuhhh

    • Razin Zamri
      Razin Zamri 8 days ago

      Syed Hilmi hahahaha

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 9 days ago

      kalau aku tahu, nak tumpang beg hahaha 😂🤣

  • Nor Hamia Binti Athosin

    Itu bukit langat bang

  • Nor Hamia Binti Athosin

    Bang kat bawah rumah saya . Taman mulia jaya 3/2

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 9 days ago

      kenapa tak cakap awal2, kalau tak boleh tumpang rehat kejap 😂🤣

  • Muhamad Mohd Lukman
    Muhamad Mohd Lukman 15 days ago

    Pakai seat silicon selesai masalah

    • Muhamad Mohd Lukman
      Muhamad Mohd Lukman 8 days ago

      @Syed Hilmi tu lh tgk kat youtube ada tunjuk dorang pasang silicon

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 9 days ago

      baru 1st time dengar ni, macam nak cuba

  • Kim jong un
    Kim jong un 15 days ago

    Masalahnya cuma kna isi Minyak byk kali.. Tu je.. Yg lain xde masalah jln jauh, lg best dr ysuki

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 9 days ago

      betul bro, aku kalau lebih 70km je nak kene standby cari pump minyak.

    • Kim jong un
      Kim jong un 10 days ago

      @SECRET. IDTY SECRET 4.5 liter, ysuku 4.3liter

    • SECRET. IDTY SECRET
      SECRET. IDTY SECRET 10 days ago

      Tangki minyak rs, kecil ke ?

  • Mu'izz A.
    Mu'izz A. 16 days ago

    Buat seat dekat mana bang? Boleh share loc?

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 9 days ago

      boleh waze or google map "adi kusyen" rm30 je

    • Shah Idzan
      Shah Idzan 16 days ago

      Mcm kt area hulu langat batu 9.

  • Luqman Hakim
    Luqman Hakim 17 days ago

    nak suggest background music - i just want to be the one your love

  • Luqman Hakim
    Luqman Hakim 17 days ago

    editing tiptop yal, dah lama perhati ni

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 9 days ago

      amboi kaki skodeng eh hahaha 😂🤣, Terima kasih Luqman Hakim 👍🏻

  • dak ayin
    dak ayin 17 days ago

    Terbaekkkk tuan

  • Fikri Aziz
    Fikri Aziz 17 days ago

    Terbaek bang 👍🏻. Hope success

  • m.khairol nizam
    m.khairol nizam 17 days ago

    bila nak ride pusing semenanjung?

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 9 days ago

      Dalam perancangan insyaallah.

  • Razif Ramli
    Razif Ramli 17 days ago

    Peh baik bang...kem salam org uma

  • EL Ezy Fuzziyama
    EL Ezy Fuzziyama 17 days ago

    Ehh bukan y15 je ke boleh ride jauh heheheh3... Hidup honda

  • Muhammad Ruzaini
    Muhammad Ruzaini 18 days ago

    Bro brape rggt eh tambah span seat tu?

  • agoohh nong kelantan SGGGM

    kalau di hutan jangan sook. ..jew. ..mcm buat khemah ...tu betul 2 jalan utama...memang ...Orang kata cari nasip. ..Di kmpong. ..sya. ..Orang pendaki gunung tu hampir...2 kena pijak gan gajah ...Kerana buat khemah...betul di tempat laluan ...berhati-hati lah ...mcm kami duduk pendalaman ni ...lain caranya ...Hidup tak sama bila masuk kat hutan...

  • Mohamad Syahmi Zainuddin

    Kenapa x naik?? Sbb nak balik hari ke?

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 8 days ago

      kalau naik nanti confirm malam baru turun + jalan licin, tak berani ambil risiko & lagi pon next time boleh cuba sekali lagi insyallah. Esoknya baru balik.

  • Satrio Laksono
    Satrio Laksono 18 days ago

    Saya salut sama orang malaysia salam dari negeri tetangga indonesia

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 8 days ago

      Salam dari Malaysia, semoga kalian sentiasa aman di sana, Insyaallah

  • Satrio Laksono
    Satrio Laksono 18 days ago

    Kameranya bagus bang

  • Sky GBK
    Sky GBK 18 days ago

    Ap nama kedai seat tu? Kt mne?

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 8 days ago

      boleh waze or google map "adi kusyen" rm30 je

  • Ahmad Razim
    Ahmad Razim 18 days ago

    Terbaik padu teruk bro..bukit ampang pun jadi laaa.tempat saya melepak dulu tahun 99-2000.blaja kat ikbn dusun tua masa tu..

    • Ahmad Razim
      Ahmad Razim 8 days ago

      Betul bossku..mlm lg cun nampak satu kl

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 8 days ago

      kan, bukit ampang pun view cantik & tenang. Tapi sayang cuaca berjerebu sedikit waktu ni.

    • Ahmad Razim
      Ahmad Razim 11 days ago

      Keje kat kilang perodua beb..huhu jiran sbelah dorm je.a9

    • jiwa kacau
      jiwa kacau 11 days ago

      @Ahmad Razim skrng masih kerja dgn sama bidang ke,kira jiran la sblh la.

    • Ahmad Razim
      Ahmad Razim 11 days ago

      Kmsc..kita low profile je mase tu.dorm a10

  • fakhruddin bajuri
    fakhruddin bajuri 18 days ago

    Terbaik lah bro...kwn pn selalu bwk wife ride jalan jauh...

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 8 days ago

      boleh lar nak join ride sama lepas ni.

  • Abdul Hakim Berhan
    Abdul Hakim Berhan 18 days ago

    salam tuan... tolong contek sy segera.. ada job bg pd awk... 0177152520... tq...

  • Elcb Elcb
    Elcb Elcb 19 days ago

    apa yg masalahnya?

  • Man Jawa
    Man Jawa 19 days ago

    8:11 Jimatkan masa hangpa semua..

  • Panggil Saya BTP
    Panggil Saya BTP 20 days ago

    Alla abang ni buang buang durian la mubajirrr la kak

  • MEER
    MEER 21 day ago

    Bro boleh share tak preset untuk color grading kau pakai? Bagi link google drive ke apa. Preset yg format prfpset

  • Faizal Razali
    Faizal Razali 21 day ago

    benda pertama saya tukar bila dapat motor RS .. tukar seat ..

    • Azmi Azmi
      Azmi Azmi 3 days ago

      Kt melaka kt mne blh buat seat ye

    • Tauries
      Tauries 18 days ago

      Dengan adjust clucth tgn

  • Kmrl Fxzrn
    Kmrl Fxzrn 22 days ago

    peh northface tahniah2

  • Azar Azami
    Azar Azami 22 days ago

    Fuh! Pawer..!! Cuma nak tanya.. Mcm mana TNF boleh invite join event? Atas kapasiti vlogger atau lain2..? Curious nak tau.. 😅

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 8 days ago

      alamak, itu tak pernah tanya pulak dekat TNF

  • Helmi Mjg
    Helmi Mjg 22 days ago

    Respect ko dan wife byak buat bnda bersama mcm ride,event n travel...truskn bru la hdup fun

  • Mustaqeem Zainuddin
    Mustaqeem Zainuddin 22 days ago

    Baru muncul blk.. rindu mie.. huhu..

  • MR Smith
    MR Smith 22 days ago

    Boleh join ninja worriors pulak lps ni

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 8 days ago

      tak cukup padu lagi nii 😂😂😂

  • Thom Minh
    Thom Minh 22 days ago

    có ai người Việt Nam ko

  • Haniff Faqri
    Haniff Faqri 22 days ago

    six pack makin keras la lepasni bro hahaha

    • Syed Hilmi
      Syed Hilmi 8 days ago

      dah keras, lepas makin lembik balik 😂

  • Kambing _ ROCK
    Kambing _ ROCK 22 days ago

    Terbaik lah bang dan tahniah👍👍

  • theJOKER isME
    theJOKER isME 22 days ago

    Good event bro. Bykkan vlog activiti camni. Climbing meme challenging. Upper body kena strong. Keep it up💯👍🔥🔥🔥

  • ADAM FITRI JR ADAM FITRI JR

    Maia pawer